Inlocuire amortizoare hayon coupe
- sergiu9my
- Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
- Numar Inmatriculare: PH 90 WTF
Inlocuire amortizoare hayon coupe
Ar trebui sa apelez la un mecanic, sau sa incerc sa le schimb eu?Cu indicatii de la voi bineinteles 
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
Re: Inlocuire amortizoare hayon coupe
se schimba foarte repede. de obicei au o siguranta. depinde de producator cum arata.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Iti trebuie o surubelnita cu cap lat de dimensiuni medii ca sa le schimbi. Doar asigura-te ca esti tare-n crestet pentru ca asa va trebui sa tii haionul, asta daca nu ai pe cineva sa te ajute.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- sergiu9my
Am rezolvat. Nu ma asteptam sa se schimbe atat de usor. 
Ms.
Ms.
- satelite
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6
- Numar Inmatriculare: B-26-BIT
Zilele trecute am auzit un "scartait" de la amortizorul din stanga.
Cat au costat si de unde le-ai luat? Ma gandesc sa le schimb si eu...
Cat au costat si de unde le-ai luat? Ma gandesc sa le schimb si eu...
- sergiu9my
Eu de-astea am luat http://www.pieseauto.ro/amortizoare-hai ... 75886.html" onclick="window.open(this.href);return false; doar ca sunt de coupe.
Am luat 2 ca am crezut ca sunt ambele duse, dar unul din ele era bun; il pastrez pentru orice eventualitate.
Am luat 2 ca am crezut ca sunt ambele duse, dar unul din ele era bun; il pastrez pentru orice eventualitate.
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Are cineva idee Cum se verifica amortizoarele astea de hayon? Eu le am dat jos și sunt foarte tari ( nu le pot comprima nici 1 cm) și totuși nu ridica capacul hayon? Sa le schimb sau nu??
- satelite
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6
- Numar Inmatriculare: B-26-BIT
Multumescsergiu9my scrie:Eu de-astea am luat http://www.pieseauto.ro/amortizoare-hai ... 75886.html" onclick="window.open(this.href);return false; doar ca sunt de coupe.
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Si la mine se comporta la fel. Ele in sine sunt bune, dar sunt facute pentru echiparea fara eleron. Noua ne trebuie telescoape de pe echiparea cu eleron, ceva mai "strong". Si eu ar trebui sa le schimb ca parca ridic halterefanut scrie:Are cineva idee Cum se verifica amortizoarele astea de hayon? Eu le am dat jos și sunt foarte tari ( nu le pot comprima nici 1 cm) și totuși nu ridica capacul hayon? Sa le schimb sau nu??
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Atunci rog un posesor de coupe cu eleron din fabrica primul care mi vine in minte e Relu ca by Leob are sigur , il rog sa mi lase daca nu e deranj vin-ul masinii sa incerc sa comand pe seria lui de sasiu amortizoarele de hayon.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da, s-au cam dus. Le poti pune niste silicon sau chiar un ulei de mecanisme sa le mai dai putina vigoare, insa nu vor mai tine mult. Mai ales acum ca e frig problemele de genul asta tind sa devina mai evidente.fanut scrie:Are cineva idee Cum se verifica amortizoarele astea de hayon? Eu le am dat jos și sunt foarte tari ( nu le pot comprima nici 1 cm) și totuși nu ridica capacul hayon? Sa le schimb sau nu??
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)