Sa reinviem putin topicul asta...
Sky Karting de data aceasta, karturile vechi (35 RON 10 minute), un kart bun, suprafata de rulare excelenta..
La pretul de 35 RON, Sky Karting sunt imbatabili..nu este asfalt ce-i drept, dar e misto.
O alta locatie interesanta de karting, pentru cei care au drumuri pe acolo, este la Rm. Sarat. Circuitul este mic si banal, insa plusul vine de la karturi care sunt de performanta si nu de agrement. Este incredibil ce poate face un kart de 6-9CP de competitie comparat cu unul de aceiasi putere sau chiar mai mare dar de agrement.. Pretul este de 30 RON 10 minute, si la 5 curse una este gratis
De asemenea daca ajungeti la Varna, trebuie neaparat sa incercati circuitul de acolo..preturile sunt mult mai mici ca la noi(bine, nu e nimic nou, bulgarii sunt in fata noastra cam la orice)..
Circuitul este sub ale noastre(AMC,Prejmer,Bacau), se compara zic eu cu cel de la Ghimbav, karturile sunt excelente si noutatea vine ca au karturi de agrement de 28 CP..niste rachete.
Ca sa te poti da cu karturile puternice trebuie sa o iei de jos, te dai cu cel mai slab(6cp ) si ai un timp pe care trebuie sa-l scoti, daca l-ai scos, te poti da cu cele de 9 CP unde la fel ai un timp pe care trebuie sa-l obtii ca sa te poti da cu cele de 28CP.
Timpii sunt relativ usor de atins, eu am reusit cu kartul de 6cp sa scot timpul aferent celor de 9CP, si bulgarii au fost de acord sa ma pot da direct cu cel de 28 CP..