Test de imaginatie

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc

Masina

C4 identic si la fel
9
30%
C4 I alta varianta (valabil pentru cei care au mai îmbătrânit/inmultit)
2
7%
C4 II
4
13%
Alta masina (care?)
15
50%

Voturi totale: 30

Paul-paw
Marca si model masina: Citroen C4
Numar Inmatriculare: PAW

Test de imaginatie

Mesaj de Paul-paw »

Sa încercam un exercițiu de imaginație.
Va treziți dimineața, făcut pipi, spălat pe dinți, mâncat ceva, băut cafea, ma rog fiecare ce poate face și vreți sa plecați la servici sau unde aveți treaba. Când colo ce sa vezi, nu mai e mașina. De aici și pana sa întrebare a trecut ceva timp, suficient sa știți ca nu va recuperați mașina.
Întrebare, ce cumpărați? Nu contează dacă noua sau sh. dacă vreți și exeplificati.
Motivul îl aflați la sfârșit. Sunt 4046 membrii înregistrați, cei mai multi logați 209 în 2008, când clubul era în maxim avânt și plin de C4. Eu nu eram pe atunci, dar sunt acum. sa zicem ca 150 tot mai sunt posesori de C4 de atunci sau nu. credeți ca se aduna 50 de voturi? Mulțumesc, spor la treaba
costin07
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI, 92cp

Re: Test de imaginatie

Mesaj de costin07 »

Am diverse dimineti, in care visez, pe rand, la:

- C5 2.0 HDI cu suspensie pneumatica si cutie automata
- Prius generatia 3
- Toyota RAV4 (2.2 d-cat, 177cp, automata)

Ca idee, de la urmatoarea masina vreau tot ce am acum pe C4 I si in plus cutie automata, mai multi cai, benzina (daca se poate). Restul vor fi criterii de moment (am / n-am copil, e singura masina din familie / nu e, etc).

C4 II e varianta de bun simt (costuri de intretinere ok raportat la celelalte), insa nu vad nici picat cu ceara un pret pentru varianta automata pe site la Citroen Romania :(.
Rica
Marca si model masina: ....

Mesaj de Rica »

C4 picasso sau C4 grand picasso.
Asta daca e strict pe C4.
Dar un C5 break ar fi perfect sau o xantie.
:hi
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

C4 nu se mai fabrica, deci am votat "alta masina" (asta nou nu mai e c4 ... a devenit banalitate de tip sec/nemtesc)
daca as avea bani, intr-un DS5 as sta binisor ... :) Dar, m-as uita putin si la cactus, civic si a-class
(vorbim de masini noi, nu shroturi)
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
djmanianfs
Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012

Mesaj de djmanianfs »

Si eu am ales alta masina.
Ca si ideee as merge pe Mazda 3 sau C4 Picasso/GrandPicasso :hi !
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Probabil C5 sau alta marca...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Silviu Mustata

Mesaj de Silviu Mustata »

Nu as fi asa dur ca ingfrancisc dar are dreptate, C4 II nu mai are acelasi farmec ca si predecesoarea, iar urmatoarea... nu stiu, poate un Ceed, I30 sau Megane 3 facelift...
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

O explicatie la faptul ca nu vor mai fi nici 50 de voturi pentru Citroen poate fi si faptul ca nu toti care au C4 il au de nou, fiindca si l-au dorit.
Din contra, multa lume si-a cumparat (si-si cumpara inca) second hand doar fiindca e cea mai buna oferta de pe piata pentru o masina din clasa compacta, relativ noua si bine dotata, iar coupe-ul arata chiar bine. In rest, pariez ca si-ar fi dorit altceva (nu spun ce, dar tot din aceeasi clasa) doar ca era mult mai scump. Eu cind vad ca se vorbeste pe aici de 3000-3500 de euro pentru o masina din 2006 ma apuca ameteala.
C4
Arian
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0hdi 163CP 2010 BOURRASQUE
Numar Inmatriculare: VS 01 NEO

Mesaj de Arian »

Eu m-am nimerit printre cei care au cautat aproape 1 an doar C4 coupe :ya si ma bucur de acest model, nu regret banii dati, intamplarea a fost sa gasesc intradevar si la pret foarte bun, dar avand in vedere ca ieseam la intalniri C4 dinainte sa am permis si masina, raman printre cei pasionati strict de acest model oricand si indiferent de bani. :hi :drive
Ex: Citroen C4 Coupe 2006: 1.6i 16V, 109CP (VTR) Gri Iceland
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CP Blue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm
radufarcas
Numar Inmatriculare: MS 09 RDF

Mesaj de radufarcas »

Am votat 'alta masina' desi as ramane pe varianta Citroen, probabil un C5 tourer , sau DS4. Oricum la 75.000 Km cat am acum cu C4 mai am mult pana sa ma gandesc sa o schimb.
C4 1,6 Vti zis si "Mustaciosu"
dragos_vl
Numar Inmatriculare: VL 20 RBY

Mesaj de dragos_vl »

Cind ma gindesc cit am dat pe masina si cit as putea sa iau acum nu ma apuca ameteala, ca pe emilcad, ci dracii. Asa ca, "volens-nolens", o sa am grija de ea in continuare, o sa ma comport frumos si sper ca si ea sa raspunda la fel.
Revenind la chestionar - noul C4 picasso e bestial ( opinia mea ), m-as vedea intr-un C5 ( astea 2 variante gindite cu inima ), dar mi-as cumpara noul avensis ( logica asa imi spune ).
Dar, si aici intervine marele DAR, ar trebui sa joc in "alta liga" pentru oricare din cele 3 variante. Asa ca o sa ma intorc, nu trist ci poate putin melancolic catre "batrina doamna" si o sa ne bucuram unul de altul ca si pina acum.
P.S. Si cind o sa urc Dealul Negru cu 110 la ora si vad ca masini mai bengoase se dau la o parte o sa spun ca de fiecare data - asta da masina.
Gabi Nedelcu
Numar Inmatriculare: TL 25 NGI

Mesaj de Gabi Nedelcu »

Si eu am votat alta masina, dar vreau sa raman la marca Citroen, doar la C4 Picasso sau C5. Noul C4 nu cred ca l-as lua, doar daca ar fi o oferta extraordinar de buna.
Citroen C4 Coupe 2006 1.6 HDI White Edition
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

C6 :oops:
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
paulpaw
Marca si model masina: Mitsubishi Pajero 3.2DiD
Numar Inmatriculare: PAW

Mesaj de paulpaw »

Paul-paw scrie:Sa încercam un exercițiu de imaginație.
Va treziți dimineața, făcut pipi, spălat pe dinți, mâncat ceva, băut cafea, ma rog fiecare ce poate face și vreți sa plecați la servici sau unde aveți treaba. Când colo ce sa vezi, nu mai e mașina. De aici și pana sa întrebare a trecut ceva timp, suficient sa știți ca nu va recuperați mașina.
Întrebare, ce cumpărați? Nu contează dacă noua sau sh. dacă vreți și exeplificati.
Motivul îl aflați la sfârșit. Sunt 4046 membrii înregistrați, cei mai multi logați 209 în 2008, când clubul era în maxim avânt și plin de C4. Eu nu eram pe atunci, dar sunt acum. sa zicem ca 150 tot mai sunt posesori de C4 de atunci sau nu. credeți ca se aduna 50 de voturi? Mulțumesc, spor la treaba
habar nu am cum de a fost postat cu userul asta. nici nu stiam ca il am. ciudat. era totusi pe logare automata.
Imagine
Ex. Balaenoptera musculus - C5, 1.8i, 16v, 117cp
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

ds5
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”