taxa de mediu + alte info
- Yaz
Re: taxa de mediu + alte info
Am vorbit ieri cu avocata si m-a sfatuit deja sa deschid alt proces in legatura cu legea lor de a a da banii inapoi in 5 ani.
Motivul este foarte simplu: am dat banii toti odata trebuie sa ii primesc tot la fel.
Deja lumea care avea deschis proces si au primit deciziile au inceput sa dea statul in judecata pentru a primi banii integral inapoi nu in 100 de ani cum vrea Ponta.
Motivul este foarte simplu: am dat banii toti odata trebuie sa ii primesc tot la fel.
Deja lumea care avea deschis proces si au primit deciziile au inceput sa dea statul in judecata pentru a primi banii integral inapoi nu in 100 de ani cum vrea Ponta.
" Eu nu blochez intersectia. "
-
omdmare
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6hdi
- Numar Inmatriculare: B 182 DUM
Salut,
Eu am inmatriculat-o in 2013 si am dat peste 700 de euro. Asa ca i-as cam vrea inapoi dc se poate. Aveti vreun contact de la un avocat care a mai castigat astfel de procese? (ca practic, e vb de cum prezinti documentele, ca banuiesc ca nu se duce si in instanta pt asta).
Am uitat sa spun ca pt. Bucuresti.
Eu am inmatriculat-o in 2013 si am dat peste 700 de euro. Asa ca i-as cam vrea inapoi dc se poate. Aveti vreun contact de la un avocat care a mai castigat astfel de procese? (ca practic, e vb de cum prezinti documentele, ca banuiesc ca nu se duce si in instanta pt asta).
Am uitat sa spun ca pt. Bucuresti.
- Yaz
Care aveti de recuperat banii de taxa nu va mai ambalati,mi-a venit astazi decizia, inainte sa dau banii la avocat m-am dus la finante si mi s-a spus cu zambetul pe buze ca banii se dau in 5 ani cum a decis Ponta.
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
De cand ai dat in judecata, inainte sau dupa intrarea in vigoare a timbrului de mediu?
- Yaz
In octombrie 2012 am depus actele, inainte de intrarea in vigoare a timbrului de mediu....cred, stiu ca atunci am platit taxa de prima inmatriculare.
- DjAndr3w
Aha. Ce aiurea. Ma bătea gândul sa dau și eu pt C4 da nu se mai merita.
-
maestrofree
- Marca si model masina: C4 grand picasso, diesel, 150 cai, 2016, automata
- Numar Inmatriculare: B-625-POP
Eu cu cine am vorbit mi-a spus ca a castigat toate procesele pana acum si banii au fost restituiti si inca mai are in curs zeci de dosare.
Acum doua saptamani am vorbit.
Acum doua saptamani am vorbit.
Show Must Go On'
- DjAndr3w
Si eu la Ford am luat anul trecut dar încă nu era ponta sa bage idioțenii mai cretine decât părea înainte...
-
uscristian
- Zburatorul
- Marca si model masina: 1.6i
Salutare!
Peste cateva zile robotul meu va fi transferat in proprietatea mea. Masina a fost cumparata in leasing in decembrie 2009. Intrebari:
1. voi plati sau nu timbrul de mediu? La momentul cumpararii, fiind noua, masina a fost scutita de taxa de poluare. Acum, la transferul de proprietate, m-astept sa platesc, multumita acestui guvern plin de cretini, vreo 3500 lei.
2. daca nu scap de aceasta taxa, am sanse de castig daca dau statul in judecata?
3. cunoasteti vreun avocat bun care castiga astfel de procese?
Multumesc!
Peste cateva zile robotul meu va fi transferat in proprietatea mea. Masina a fost cumparata in leasing in decembrie 2009. Intrebari:
1. voi plati sau nu timbrul de mediu? La momentul cumpararii, fiind noua, masina a fost scutita de taxa de poluare. Acum, la transferul de proprietate, m-astept sa platesc, multumita acestui guvern plin de cretini, vreo 3500 lei.
2. daca nu scap de aceasta taxa, am sanse de castig daca dau statul in judecata?
3. cunoasteti vreun avocat bun care castiga astfel de procese?
Multumesc!
- paulpaw
- Marca si model masina: Mitsubishi Pajero 3.2DiD
- Numar Inmatriculare: PAW
Plătești. Avocat am, pm
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk

Ex. Balaenoptera musculus - C5, 1.8i, 16v, 117cp
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
Daca primesti masina in urma unui act succesorial dupa moartea cuiva , daca vreau sa o inmatriculez in numele persoanei trecute pe act ca succesor se mai plateste taxa? Proprietarul actual al masinii nu este persoana decedata ci sotul acesteia , iar succesorul este mama mea. 
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
@uscristian, in cazul tau nu cred ca e cazul de taxa de mediu pentru ca masina nu se radiaza si apoi reinmatriculeaza. In mod normal ar trebui sa fi si tu pe CI (impreuna cu leasingul) si doar pe talon trebuie sa te treaca RAR-ul si pe tine (al doilea rand, ultima fila)
Toata treaba e vreo 10 minute la RAR (identificarea fara verificare tehnica) si vreo 100 lei.
Toata treaba e vreo 10 minute la RAR (identificarea fara verificare tehnica) si vreo 100 lei.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- tromeod
- Numar Inmatriculare: B-06-ZPF
Am fost cu cateva luni in urma in situatie identica cu @uscristian. Din pacate, am fost "obligat" la plata timbru de mediu, nu prea ai cum sa scapi. Din cate stiu, momentan aceasta taxa nu se poate recupera, dar pe viitor, poate se vor gasi lacune si in aceasta lege.........
C4 Coupe 1.6i THP, Rouge Loucifer - a special one -
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
eu am primit decizia in august de restituire a taxei. pe data de 22 august am depus cererea la fisc, urmand ca in 45 de zile (lucratoare sau nelucratoare) sa primesc instiintarea cu suma ce o am de luat in fiecare an. nici acum nu am primit acea instiintare si au trecut, dupa cum se vede mai mult de 45 de zile, fie ele si lucratoare.
am fost zilele trecute si am intrebat ce se intampla cu cererea mea, cand se solutioneaza. si mi s-a raspuns ca sunt cereri si din martie care inca nu sunt calculate. ar fi foarte multe cereri si nu fac fata volumului.
in fine, mi s-a spus ca pana de craciun o sa am instiintarea aceea. doamne ajuta sa fie asa
am fost zilele trecute si am intrebat ce se intampla cu cererea mea, cand se solutioneaza. si mi s-a raspuns ca sunt cereri si din martie care inca nu sunt calculate. ar fi foarte multe cereri si nu fac fata volumului.
in fine, mi s-a spus ca pana de craciun o sa am instiintarea aceea. doamne ajuta sa fie asa