De doua saptamani sunt posesorul unui Citroen C4 hatchback din 2008, model Exclusive, 1.6 hdi,cutie manuala pilotata, 155k km(inca nu am fost sa verific daca sunt reali).Am dat pe ea 4600 euro,de la cineva din cluj.
Dupa indelungi discutii si schimburi de poze am plecat spre zalau sa cumpar o Kia Sorento de la cineva de acolo,din pacate masina arata foarte bine dar mecanic era dusa,intr o curba la iesire din zalau era sa ma rastorn(din cauza lipsei abs si esp care erau anulate si aveau si firele taiate in bord cred),asa ca am decis sa raman o noapte in Cluj si sa caut altceva(obligatoriu automate),eram hotarat sa iau ceva din clubul Vag.
Dupa ce am vazut doua Audi A 4 si un Vw Golf 5 la preturi cuprinse intre 5500-7000.Am zarit si anuntul ptr Citroen la care mi a sarit in ochi pretul si anul.
Am fost am vazut-o,facut un test cu ea,dusa la un service verificata sumar si negociat pretul la 4600.
Am cumparat o si am plecat spre Constanta,in mintea mea nu prea eram multumit de alegerea mea.
Dar masinuta asta ma facut sa mi schimb parerea pana la Constanta,in primul rand consumul(4,7 %),iar viteza medie (82 km /h) pe o distanta de 768 km.Stabilitatea masini chiar peste asteptarile mele,xenonul adaptiv super tare,pozitia la volan destul de confortabila.
Doar zdranganeala de pe spate ma deranjeaza,care nu stiu de la ce vine,dar am sa descopar eu.
Dupa ce am ajuns in Constanta,am facut schimb de ulei,toate filtrele,discuri pe fata+placute,bieletele pe fata,unghi de fuga,cauciucuri de iarna si bateria(dadea semne de oboseala).
Nu sunt la prima mea masina si nici la ultima dar chiar imi place C4 ul meu.