Senzor usa deschisa dreapta URGENT
-
gusti
- The man with the C4
Senzor usa deschisa dreapta URGENT
Am o mare problema, imi apare ca usa dreapta este deschisa - lucru neadevarat de altfel. Stiti unde este localizat senzorul deoarecd nu pot nici macar sa inchid masina. Nu imi dau seama ce a apucat-o asa deodata
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Senzor usa deschisa dreapta URGENT
E chiar in "broasca". Cea de pe haion stiu ca se poate demonta si parca se vede microintrerupatorul care sesizeaza haionul deschis. La usi nu stiu daca e la fel. Daca nu merge nu ai alta varianta decit sa o schimbi cu totul. 
L.E: Pina atunci usa soferului o inchizi cu cheia manual, iar celelalta au un sistem fiecare in parte si le blochezi inainte sa le inchizi. Le mai poti deschide doar din interior.
L.E: Pina atunci usa soferului o inchizi cu cheia manual, iar celelalta au un sistem fiecare in parte si le blochezi inainte sa le inchizi. Le mai poti deschide doar din interior.
-
mircea21
- Numar Inmatriculare: b 777 asa
Salut aceiasi problema am si eu dar cu usa din stanga,imi zice ca este usa deschisa dar nu este adevarat o trantesc putin mai tare si se inchide.Cel mai enervant este atunci cand cobor din masina si vreau sa inchid masina din telecomanda ....trebuie sa o mai trantesc o data, daca are cine-va idee unde anume este senzorul ala o schita ceva sau cum ajing la el.
va multumesc
va multumesc
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
- vip3r_yo05
- Marca si model masina: Citroen DS5
- Numar Inmatriculare: B-65-YAT
Sal. Am avut si eu problema asta iarna trecuta; m-am dus la un service si mi-a bagat aer comprimat in dreptul yalei (a curatat-o) cum ar fi. Probabil ramasese o mizerie sau o bucata de gheata. Poti inceca. (sau poti sa-ti iei un spray anti-inghet.)
- Dan_bv
- Numar Inmatriculare: BV-09-NCN
Salut, știți cumva dacă merg anulați?
Am montat recent o navigație integrata și senzorii îmi afișează ca ușa este deschisa chiar dacă o închid. Ideea este ca imaginea cu usile deschise rămâne tot timpul acolo și este foarte enervanta mai ales când opresc sa mai iau cate ceva. Dacă motorul este oprit, și am închis ușile prima dată, este ok. Cu toate ca eu cred ca adaptorul de la CANBUS-ul navigației este vinovat, pentru celelalte funcții nu are nicio problemă, și așa aș prefera să dezactivez senzorii. Mulțumesc pentru sfaturi.
Am montat recent o navigație integrata și senzorii îmi afișează ca ușa este deschisa chiar dacă o închid. Ideea este ca imaginea cu usile deschise rămâne tot timpul acolo și este foarte enervanta mai ales când opresc sa mai iau cate ceva. Dacă motorul este oprit, și am închis ușile prima dată, este ok. Cu toate ca eu cred ca adaptorul de la CANBUS-ul navigației este vinovat, pentru celelalte funcții nu are nicio problemă, și așa aș prefera să dezactivez senzorii. Mulțumesc pentru sfaturi.
C4 coupe - A.D.2006 - 1.4 16v X - "X" and proud

- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
eu am problema asta la usa de la sofer. o broasca e in jur de 500 lei fara montaj. pana sa o schimb am aplicat un artificiu. nu stiu daca la toate usile o sa functioneze la fel, dar eu daca ma impingeam cu soldul chiar in dreptul incuietorii se bloca toata masina daca actionam telecomanda in momentul ala.
problema e ca incepusem sa ma proptesc destul de tare in usa si nici asa nu prea mai inchidea, pana cand am pus pe cineva sa impinga de usa din afara si sa ma inchida in masina. in momentul asta am scos mufa (trebuie scoasa fata de la usa mai intai) care e conectata la broasca de la usa soferului si asa am "pacalit" calculatorul ca usa aia e inchisa.
sunt si inconveniente la partea asta :
- trebuie sa inchizi/deschizi usa de la sofer manual cu cheia, iar restul masinii din telecomanda
- nu trebuie sa uiti faruri aprinse sau cheia in contact, pentru ca nu o sa mai ai alerta atunci cand vei cobori din masina, calculatorul "vazand" acum usa aia inchisa, chiar daca e larg deschisa
am incercat sa scot broasca, sa o curat, sa o ung, sa o bibilesc, sa o descant, dar fara niciun rezultat.
problema e ca incepusem sa ma proptesc destul de tare in usa si nici asa nu prea mai inchidea, pana cand am pus pe cineva sa impinga de usa din afara si sa ma inchida in masina. in momentul asta am scos mufa (trebuie scoasa fata de la usa mai intai) care e conectata la broasca de la usa soferului si asa am "pacalit" calculatorul ca usa aia e inchisa.
sunt si inconveniente la partea asta :
- trebuie sa inchizi/deschizi usa de la sofer manual cu cheia, iar restul masinii din telecomanda
- nu trebuie sa uiti faruri aprinse sau cheia in contact, pentru ca nu o sa mai ai alerta atunci cand vei cobori din masina, calculatorul "vazand" acum usa aia inchisa, chiar daca e larg deschisa
am incercat sa scot broasca, sa o curat, sa o ung, sa o bibilesc, sa o descant, dar fara niciun rezultat.
-
STANESCU ALIN
- Marca si model masina: CITROEN C4 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: AG 30 SIA
- Dan_bv
Am luat-o de pe ebay, 365 euro, montajul singur. A venit cu tot ce trebuie, nu am facut nicio modificare.
Dane, e versiunea cu windows ce? Sau ceva android?
- Dan_bv
Eu am versiunea pe Windows CE 6.0.
- Numar Inmatriculare: B 971 SRM
te rog sa imi dai si mie adresa....multumescDan_bv scrie:Am luat-o de pe ebay, 365 euro, montajul singur. A venit cu tot ce trebuie, nu am facut nicio modificare.
Citroen C4 1,6 16V - 110CP - negru
Honda Ridgeline 3,5-24Valve SOHC VTEC - 250 CP - visiniu
Honda Ridgeline 3,5-24Valve SOHC VTEC - 250 CP - visiniu