Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Corect monsieur norisor
Kevlarul este in jur de 250-270 ron , practic se schimba materialul de pe discul de ambreiaj , rezista mai bine la torsiune .
Am facut mai multe si rezultatele sunt muuult mai bune . Avand in vedere ca masina mea a fost detinuta de o femeie ... condus numai in oras ... cred ca si de acolo i se trage ...
Ieri dezamagire totala pe dyno ,dupa ce am constatat ca sunt probleme pw vacum la controlul turbinei . nu am putut face nimic ,acum trebuie sa schimb electrovalva si sa ii dam bataie inainte .decat 149.5 cp in conditii de avarie
Fac in weekend , sa fie si ea curata aseara m-am plimbat cu ea... se simte foarte bine , nu e chiar asa joasa .. asta pana se mai aseaza
Vedem ce feedback am de la nevasta ... daca ma injura sau nu
Cateva rapide , problema e ca sunt jegoase si jantele si masina.. la jante nici macar dunga rosie nu se vede . Am primit ok de la nevasta ,urca borduri deci e buna )
Nu prea pot sa zic .. De unde ca ar insemna sa fac reclama.. Si nu am voie cica :d
Dupa un drum de 3000 de km prin tari straine, pot zice ca e grava situatia .. Nu am avut nici o problema , am alergat-o pe saracuta si pana la 200 km/h si constant 130-170 . In Ro m-a ajutat mult surplusul de putere , sa pot trece si eu ca omul de camioane . Consumul pe bord 4.9 , real la pompa 5.4 .
Pregatesc kit ambreiaj si volanta de 90cp , cel cu masa fixa pentru upgrade si un intercooler mai mare , la ce temperaturi am prins , s-a simtit intercoolerul mic la puterea asta .