Limitator de viteza defect, clima defecta, cutie de vt...etc
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Limitator de viteza defect, clima defecta, cutie de vt...etc
Salutare oameni buni si bine v-am gasit si pe aici, nu numai pe celebrul forum...
Sa trec la probleme:
Azi am observat ca nu mai imi functioneaza corect limitatorul de viteza. Nu pot trece de limitare daca apas mai puternic pe acceleratie. E un defect, nu?!
Deci pe langa clima care e defecta, boxa dreapta spate care bazaie ciudat si greierasii de tot felul, mai am inca un subiect de abordat in service. Se cam aduna problemele...
Am mai observat un lucru: schimbarea vitezelor nu se produce curat. Pare se aiba noduri pe parcurs, mai ales in treptele inferioare. Care sa fie motivul?!
Si un ultim lucru: A devenit destul de deranjanta situatia in care nu-mi intra in "marche-arriere". Mi se intampla chiar si in situatia in care schimb direct din viteza 1.
Numai bine
Sa trec la probleme:
Azi am observat ca nu mai imi functioneaza corect limitatorul de viteza. Nu pot trece de limitare daca apas mai puternic pe acceleratie. E un defect, nu?!
Deci pe langa clima care e defecta, boxa dreapta spate care bazaie ciudat si greierasii de tot felul, mai am inca un subiect de abordat in service. Se cam aduna problemele...
Am mai observat un lucru: schimbarea vitezelor nu se produce curat. Pare se aiba noduri pe parcurs, mai ales in treptele inferioare. Care sa fie motivul?!
Si un ultim lucru: A devenit destul de deranjanta situatia in care nu-mi intra in "marche-arriere". Mi se intampla chiar si in situatia in care schimb direct din viteza 1.
Numai bine
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Chestia cu nodurile in cutie e generala cred... nu e o cutie "smooth" iar cu R-ul pot sa-ti spun ca mi se intampla si mie dar ocazional, nu mereu... iar la limitator... trebuie sa citesti manualul... nu imi aduc aminte dar scrie ca daca retrogradezi se dezactiveaza si daca apesi pedala dincolo de punctul in care opune rezistenta... la mine am incercat sa-i dau la fund si nu a mers...
dar retrogradand a mers... acum nu stiu ce sa mai spun maybe I'm doing it wrong... 
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Limitatorul e scos din functioniu trecand de blablabla.
Practic, cu motorul oprit poti face urmatoarea chestie: mergi cu pedala de acceleratie pana la fund unde se opreste. Cand se opreste apesi mai tare si face un click. E de fapt un buton actionat de pedala de acceleratie. La inceput am spus ca e la misto chestia cu 'dupa trecerea punctului in care opune rezistenta' dar cand eram in trafic cu limitatorul si pedala jos a trebuit sa accelerez si am apasat mai tare din instinct... bun, click si am simtit scaunul in spate imediat
Practic, cu motorul oprit poti face urmatoarea chestie: mergi cu pedala de acceleratie pana la fund unde se opreste. Cand se opreste apesi mai tare si face un click. E de fapt un buton actionat de pedala de acceleratie. La inceput am spus ca e la misto chestia cu 'dupa trecerea punctului in care opune rezistenta' dar cand eram in trafic cu limitatorul si pedala jos a trebuit sa accelerez si am apasat mai tare din instinct... bun, click si am simtit scaunul in spate imediat
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Trebuie sa faci kickdown ca sa se anuleze limitatorul. Insa nu se anuleaza la fel ca din buton, doar te lasa sa treci peste viteza deja limitata, si apoi cand decelerezi pana la viteza setata se activeaza la loc.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- silvius
asta cu datul cu spatele, ne-a cam dat pe spate citroenul asta.
In mare vezi cum apesi pe ambreiaj, la orice viteza. Intra super usor, mai putin spatele care hmmm, mai face figuri cateodata si la mine. O scot frumos, o bag in 1 si apoi in R si intra ok.
La greieri vezi sa nu ai ceva uitat prin usa, daca nu la service rezolvi.
Eu unul nu am greieri, dar e adevarat, prefer sa ma claxoneze tipul din spate cu dacia la trecerea peste linia de tramvai sau eu stiu ce gropi. Am mers destul si pe teren accidentat (drumuri de santier), insa greieri nimic.
Ai uitat sa spui de placutele de frana care mai scot un scartait, sau nu stiu ce sunet dupa ce speli masina cu jet
In mare vezi cum apesi pe ambreiaj, la orice viteza. Intra super usor, mai putin spatele care hmmm, mai face figuri cateodata si la mine. O scot frumos, o bag in 1 si apoi in R si intra ok.
La greieri vezi sa nu ai ceva uitat prin usa, daca nu la service rezolvi.
Eu unul nu am greieri, dar e adevarat, prefer sa ma claxoneze tipul din spate cu dacia la trecerea peste linia de tramvai sau eu stiu ce gropi. Am mers destul si pe teren accidentat (drumuri de santier), insa greieri nimic.
Ai uitat sa spui de placutele de frana care mai scot un scartait, sau nu stiu ce sunet dupa ce speli masina cu jet
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Deci stiu sa apas pe ambreiaj. Nu cred ca e de la mine
Uneori nu-mi intra in reverse nici daca bag in prealabil in prima treapta. Trebuie sa ambreiez din nou ca sa o ia.
In legatura cu limitatorul: chiar daca apas puternic pe acceleratie pana la capat de mai multe ori tot degeaba. Nu vrea sa mearga.
Inca ceva: Vi s-a intamplat ca atunci cand treceti peste o groapa mai puternica sa auziti un zgomot puternic in portbagaj? Ca si cand ceva cade pe o tabla? Ce sa fie? Roata de rezerva?
Uneori nu-mi intra in reverse nici daca bag in prealabil in prima treapta. Trebuie sa ambreiez din nou ca sa o ia.
In legatura cu limitatorul: chiar daca apas puternic pe acceleratie pana la capat de mai multe ori tot degeaba. Nu vrea sa mearga.
Inca ceva: Vi s-a intamplat ca atunci cand treceti peste o groapa mai puternica sa auziti un zgomot puternic in portbagaj? Ca si cand ceva cade pe o tabla? Ce sa fie? Roata de rezerva?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Mai degraba plasticele care imbraca capacul portbagajului, sau niste suruburi care se slabesc. E vorba despre suruburile care prind stinghia aia de plastic dintre geamuri. Eu aveam 3 din 5 slabite, si cum le-am strans nu se mai aud zgomote suspecte in spate!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Hmm... e prea puternic ca sa fie de la un surub slabit 
Cred totusi ca e roata de rezerva. O sa pun niste hartii pe acolo sa vad daca se mai intampla ceva
Cred totusi ca e roata de rezerva. O sa pun niste hartii pe acolo sa vad daca se mai intampla ceva
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- silvius
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
nu face niciun click. Pedala este apasata pana la refuz. Nu am cum sa o apas mai mult
- silvius
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Ok. Am mai incercat odata limitatorul de viteza. In prealabil am tras presul cat de mult am putut de sub pedale.
ME STUPID
. Merge! Nu ma asteptam sa trebuiasca sa apas asa de tare si de jos. Nu stiu daca motivul era presul sau faptul ca apasam prea incet... Bun! O "problema" s-a rezolvat.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
quentin
Cand am ridicat masina cei de la ATS mi-au spus ca amortizoarele de pe spate sunt mai mici ca cele de pe fata si difera ca si constructie. Mi-au spus deasemenea ca se va auzi un zgomot ca de "fier pe fier" si ca nu trebuie sa ma ingrijorez...
Deci asa trebuie sa faca
Deci asa trebuie sa faca
C4 Coupe, 1,6 HDI 16v 110 CP, Gri Iceland, Ice Pack Full Options, B-11-USN