fiind limitat de bani am mai amanat inca o luna schimbarea suspensiilor, dar pana atunci as vrea sa ma documentez despre ele. Am nevoie de un kit nou complet (amortizoare+arcuri) fata+spate, nu vreau sa cobor garda la sol, si nici un set mega ultra sport cu care sa simt ca mi se misca plamanii la cea mai mica groapa, dar vreau sa pun un kit de calitate care sa fie superior celui stock pe care l-am avut. Recomandari? de asemenea daca puteti sa-mi recomandati si de unde sa le iau la un pret bun ar fi super.
P.S. Din discutiile pe care le-am vazut pe forum parca as tinde Bilstein B4. Pareri?
Multumesc anticipat
amortizoare si arcuri
-
Amberdark
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: BH08HFW
-
longo
Re: amortizoare si arcuri
Salut,
Eu am hotarat sa nu mai pun piese scumpe in C4 pentru ca este o masina mediocra, chiar cu piese originale.
Am fost foarte suparat pe suspensia originala. Odata pe an mergeam la matusa mea la tara sase kilometri pe drum neasfaltat si mi se facea rau de atata topait pe spate. Iar cu cinci persoane si bagaj freca plasticul de asfalt la hopuri.
Asa ca am luat niste ITN de 90 de lei cu TVA si nu pot sa zic ca e mai rau decat cu originalele.
Eu am hotarat sa nu mai pun piese scumpe in C4 pentru ca este o masina mediocra, chiar cu piese originale.
Am fost foarte suparat pe suspensia originala. Odata pe an mergeam la matusa mea la tara sase kilometri pe drum neasfaltat si mi se facea rau de atata topait pe spate. Iar cu cinci persoane si bagaj freca plasticul de asfalt la hopuri.
Asa ca am luat niste ITN de 90 de lei cu TVA si nu pot sa zic ca e mai rau decat cu originalele.
-
Amberdark
Iata ca mi-au venit si amortizoarele noi, pana la urma, la recomandarea mecanicului si a catorva cunostinte am decis sa iau KYB, sper sa nu am probleme cu ele ca am citit si cateva chestii negative pe cateva forum-uri despre ele. Maine vor fi montate

@longo iti multumesc de sfat dar tinand cont ca am vandut cealalta masina si doar C4 il mai am, si am o gramada de drumuri de facut, am preferat sa optez pentru ceva mai bun calitativ (nu sunt expert dar sper ca sunt ok, speranta moare ultima)

@longo iti multumesc de sfat dar tinand cont ca am vandut cealalta masina si doar C4 il mai am, si am o gramada de drumuri de facut, am preferat sa optez pentru ceva mai bun calitativ (nu sunt expert dar sper ca sunt ok, speranta moare ultima)
-
longo
Kyb cred ca este cel mai tare producator de amortizoare de serie. Tinand cont ca eu distribui tot produse japoneze, am incredere 100%. Sa le folositi sanatos!
-
coldwish
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i, 16V
Cat a costat afacerea? Orientativ ma intereseaza si pe mine
mersi!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- Arian
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0hdi 163CP 2010 BOURRASQUE
- Numar Inmatriculare: VS 01 NEO
Si eu am pus tot kyb, sunt multumit de ele initial cumparasem sachs aveau recenzii mai bune, dar unul a fost montat gresit si a curs uleiul, asa am ajuns la kyb care isi fac treaba
Ex: Citroen C4 Coupe 2006: 1.6i 16V, 109CP (VTR) Gri Iceland
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CP Blue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CP Blue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm
-
Amberdark
Pe piese am dat 1050ron cu transport cu tot, manopera probabil va fi vreo 300ron (inca nu stiu exact dar ultima oara cand am intrebat acum 3 luni mi s-a spus 80ron/amortizor)coldwish scrie:Cat a costat afacerea? Orientativ ma intereseaza si pe minemersi!
-
Amberdark
am uitat sa mentionez ca arcurile nu sunt incluse in pret, deocamdata le pastrez pe cele originale ca sunt inca in stare buna, in pret sunt incluse:
- 2x kit KYB flansa fata (cu rulment)
- 2x suport OE amortizor spate
- 2x amortizoare KYB spate
- 2x amortizoare KYB fata
- 2x kit KYB flansa fata (cu rulment)
- 2x suport OE amortizor spate
- 2x amortizoare KYB spate
- 2x amortizoare KYB fata