Buna seara ,am si eu o mica nelamurire ,nu pot sa ii dau de cap de niciun fel. am achizitionat un c4 coupe ,1.6 hdi 109 cp in martie ,i-am facut soft (precizez ca dinainte sa ii fac soft ,masina undeva pe la 3000rpm avea un mic moment in care nu mai tragea si apoi isi revenea) am plecat cu masina ,iar dupa aproximativ 200 km s-a spart turbina ,bun ,am refacut turbina ,am pus-o pe masina si nu mergea de niciun fel ,tragea doar dupa 3000 cand si cand ,am desfacut geometria variabila ,am vazut ca e stramba ,am trimis turbina la refacut plus upgrade ,toate bune si frumoase (pana sa trimit a2a oara turbina am schimbat electrovalva aceea din spatele motorului cu o mufa si 3 furtunase si debitmetru) ,acum dupa ce a venit turbina ,ma asteptam sa fie o alta masina ,ies cu ea pe strada si ce crezi ,trage constant dupa 3000 (deci problema geometriei s-a rezolvat) ,dar doar dupa 3000 ,3200 iar a1a e moarta total ,am 2 zile de cand am pus turbina si s-a stricat electrovalva aceea ,am schimbat-o din nou si tot la fel,tin sa precizez ca masina merge mai tare cu mufa de la debitmetru scoasa ,am scos evacuarea din turbina cu gandul ca e infundata ,trage un pic mai tare( e normal) ,dar tot nu trage de la 1800-2000 de rotatii ,ganditi va ca a1a nu reuseste sa o invarta nici macar 1 secunda, un mic sfat ar fii bine primit.am pus tester ul ,am avut niste erori ,le am sters si a ramas una ,p2033
O seara buna .