Senzor ploaie / lumina, oglinda electrocromatica

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
mkt
Marca si model masina: C4 Coupe 1.6hdi
Numar Inmatriculare: B 68 PNU

Senzor ploaie / lumina, oglinda electrocromatica

Mesaj de mkt »

Poveste : Citroen c4 2007 fara cele din titlu; parbriz nou (after market) pentru senzorul mentionat; forum din UK cu tutoriale de montare. A mai incercat cineva sa faca montajul, din cei de-aici?
-bloc de lumini cu functia AUTO -am
-senzor de ploaie (am unul, se pare ca exista vreo 10 modele)
-oglinda - am
-Lexia - Maestrul Norishor

Am nevoie de un sfat , poate a mai facut cineva montajul sau in p.m. o recomandare directa de electrician cu experienta.
Cu multumiri!

Imagine
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: Senzor ploaie / lumina, oglinda electrocromatica

Mesaj de simply the lex »

Eu mi-am facut.

Daca ai tutorialele de pe forumul din UK, nu e chiar fizica nucleara, oglinda are 3 fire : + alimentare, pe care o poti lua local de la plafoniera, - masa si semnal de marche arrière, fir pe care il duci in BSI, mentioneaza care pin si ce mufa pe tutorialul ala.

Pt senzor ploaie/lumini sunt 4 pini, firele se trag in BSI, o sa ai tot asa, masa, alimentare si celelalte doua fire, probabil CAN high si low... Daca le infigi unde trebuie, dupa activare cu Lexia si instalare bloc lumini, ar trebui sa functioneze. In functie de seria ta de sasiu, iti gasesti si senzorul ploaie/lumini care trebuie. :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”