Anvelope iarna / all seasons
-
alecu260579
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
mai e un practiker si in dristor langa targul auto si in voluntari! oricum ajungi si te intorci mai repede decat din militarisilvius scrie:merci , o sa dau o fuga pe acolo.... cred ca cel mai apropriat e cel din militari ceea ce nu ma bucura mai delocbyte scrie:lanturi pentru 205/55 R16 se gasesc in Practikerdar merita drumul pana acolo.
- silvius
- ace117
- WRC
Da , sunt mai bune dacat cele all seasonalecu260579 scrie: in conditiile astea...ma intreb ca ceva gume de iarna..aruncate de cineva din vest..sunt mai bune decat cele stock all season cu care vine masina?
Gumele de iarna au alta compozitie (sunt mai moi) si fac treaba buna sub 6 grade celsius. Peste aceste temparaturi se incalzesc prea repede si se tocesc.
Cele all season sunt un compromis : nici...nici...
Intelegi, nu?
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
-
alecu260579
cel mai bun compromis...intre sezoane, performanta, liniste...etc.
Dar asa ma gandesc si eu...ca mi bine unul de iarna chiar uzat, decat un nou nout all season.
Si pot nimeri pe ceva de iarna care e aruncat repede.
acum...de la cele stock...205/55/R16...pentru iarna nu ar trebui altceva?
ceva mai inguste si ceva mai inalt?
Dar asa ma gandesc si eu...ca mi bine unul de iarna chiar uzat, decat un nou nout all season.
Si pot nimeri pe ceva de iarna care e aruncat repede.
acum...de la cele stock...205/55/R16...pentru iarna nu ar trebui altceva?
ceva mai inguste si ceva mai inalt?
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
alecu260579
- silvius
-
alecu260579
scuze...exprimarea mea nu a fost clara...
"pe jantele astea" am vrut sa zic ca pastrez jantele de 16 si iau un cauciuc cu talonul mai mare. In afara de citirile gresite inerente ale citezometrului...ar mai fi alte probleme? de incompatibilitate cu anumite spatii si tolerante care sunt acolo?
"pe jantele astea" am vrut sa zic ca pastrez jantele de 16 si iau un cauciuc cu talonul mai mare. In afara de citirile gresite inerente ale citezometrului...ar mai fi alte probleme? de incompatibilitate cu anumite spatii si tolerante care sunt acolo?
- silvius
-
nero
- Robotizat
-
alecu260579
pai...pe principiu ca o groapa poate sa fie mascata de zapada...
si daca lovesc muchias ascutita a gropii sa nu se formeze acele galme in lateralul cauciucului.
Iar daca e mai ingust cauciucul...cica ar merge mai bine pe zapada ca, ajunge mai usor..sau chair intra prin zapada si ajunge la ceva pe care sa aiba mai multa aderenta.
si daca lovesc muchias ascutita a gropii sa nu se formeze acele galme in lateralul cauciucului.
Iar daca e mai ingust cauciucul...cica ar merge mai bine pe zapada ca, ajunge mai usor..sau chair intra prin zapada si ajunge la ceva pe care sa aiba mai multa aderenta.
- silvius
pai cumpara gume bune si unde e cazul pui lanturi.
Nu te astepta la minuni de la niste gume de 1 milion bucata. Acum depinde de ce drumuri faci si pe unde. Dar daca crezi ca va trebui sa mergi prin zapada si sa nu poti amana plecari de genul asta cumpara niste gume bune. Cu privire la galme: mergi prudent pe zapada pentru ca in afara de gropi poate fi gheata sub zapada.
Aderenta o da modelul de pe guma. Aici s-a tot discutat despre marci si poti sa tragi o concluzie si singur.
LE. Am cautat in tot orasul lanturi, sunt cod 090 si nimic. Am inclus si practiker si nimic
Nu te astepta la minuni de la niste gume de 1 milion bucata. Acum depinde de ce drumuri faci si pe unde. Dar daca crezi ca va trebui sa mergi prin zapada si sa nu poti amana plecari de genul asta cumpara niste gume bune. Cu privire la galme: mergi prudent pe zapada pentru ca in afara de gropi poate fi gheata sub zapada.
Aderenta o da modelul de pe guma. Aici s-a tot discutat despre marci si poti sa tragi o concluzie si singur.
LE. Am cautat in tot orasul lanturi, sunt cod 090 si nimic. Am inclus si practiker si nimic
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!