Citroen C4 coupe (Margareta)

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
mecaboy
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 i

Citroen C4 coupe (Margareta)

Mesaj de mecaboy »

Buna seara tuturor si bine v-am gasit :hi ,
Numele meu este Catalin, locuiesc in Bucuresti si detin de aproximativ un an de zile, Citroenul C4 (vyn) de care sunt foarte multumit. Masina este coupe 1.6, varianta SX cred :D (jante 16" alu, clima bizonala, CD, airbag-uri frontale, cortina si lateral), fabricatie 2006. Ce am schimbat la masina:

-Rulment priza mediana cutie de viteze :evil: + kit ambreiaj
-Capeti de bara (multumesc primariei OT)
-Curea accesorii + intinzator
-Ulei
-Bujii
-Placute de frana

Din categoria investitii adiacente: Lexia si suport numar cu camera video + oglinda interior cu LCD

Din categoria investitii viitoare:
-Suport motor superior
-Eventual distributia
-Suport(i) prindere bara fata

Multe dintre reparatii le-am realizat eu (sunt pasionat de mesterit) iar pentru cutia de viteze am apelat la un prieten ce detine un mic service, lucrand impreuna la aceasta reparatie (dupa ce am desfacut cutia eu m-am retras...nu ma tinut inima :shock: )

Imagine

Imagine

Intre timp masina a primit numere de inmatriculare pe CS :P

O seara buna sa aveti

LAST EDIT

De curiozitate va atasez poze in urma lucrarii la cutia de viteze:
Imagine

In urmatoarea imagine se poate observa starea bilelor din rulment :roll: .Presupun ca s-a ajuns aici datorita distrugerii coliviei.
Imagine

Imagine

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”