My C4(Sitronela)

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
regali
Marca si model masina: Citroen C4

My C4(Sitronela)

Mesaj de regali »

Salutare,

Imagine

Imagine

Imagine

This is my new car, and first!
Mai ales first :ya , adica cu asta o sa raman toata viata, gen prima dragoste si prima masina nu le uiti niciodata :D , eu unu asa stiu.

Am masima de 2 saptamani, am cumparat masina dupa ce am sunat la dusmani, la necunoscuti, la prieteni, la toata familia si prietenii imaginiari, pe scurt am facut un mega review....
Initial aveam de ales intre un Opel Astra G si acest Citroen.

Va zic, 1 singura persoana a zis: Ia frate Citroenu, ca daca cunosti persoana de la cine o cunosti e cel mai bine.

Asta a fost singuru atu si lucru de bine zis despre Citroen, in rest.. toti au zis ia ba Opelu masina nemteasca plm....

Eu am zis mhm...ok bajeti...

Si a ramas Citroenul :)

Despre Sitronela:

1.6 Benzina, Coupe, 110 cai - 72000 km din 2007.

Masina la exterior nu arata foarte bine, este destul de lovita in toate partile(masina de femeie) in schimb din punct de vedere mecanic masina este brici.

Probleme de cand o am... in afara de faptu ca becu la airbag ba se inchide ba se deschide si ca.. portbagaju se deschide odata cu usile si apoi refuza sa se inchida din motive de personalitate.. nu am.

O sa am eu ac si de cojocul lui, momentan nu ma deranjeaza foarte foarte tare.. desi e o problema si trebuie tratata ca atare.

Sunt foarte multumit de masina, arata si se comporta foarte bine.

Am si un minus, este foarte rigida masina din cauza suspensiilor, lucru care nu-l agreez la nici-o masina in general, orice masina ar fi ea, prefer barcile alea care se balangaie pe strada decat una care-ti rupe plamanii in tine . :)

Cam atat am avut de zis, sunt singher, inca la inceput in club, am toata intentia sa ma integrez :)

P.S - unde gasesc sticker cu club c4?

Toate bune!
silviu.david
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 e-HDI
Numar Inmatriculare: VN xx DAV

Re: My C4(Sitronela)

Mesaj de silviu.david »

Bine ai venit printre posesorii de "citronele". Sa te poarte sanatos cat iti doresti tu. Treaba cu becul de la airbag poate fi de la una din mufele de sub scaun, verifica-le si da cu un spray pt contacte. Pt treaba cu portbagajul...in mod cert ai rupt cablajul,, firele trec orin mansonul acela negru vizibil la deschiderea portbagajului. Fa o intrebare la reprezentanta Citroen, ca au avut campanie de rechemare in service pt a schimba acel cablaj, vezi poate te incadrezi. Daca nu, un electrician indemantic sau tot la service.
regali
Marca si model masina: Citroen C4

Mesaj de regali »

silviu.david scrie:Bine ai venit printre posesorii de "citronele". Sa te poarte sanatos cat iti doresti tu. Treaba cu becul de la airbag poate fi de la una din mufele de sub scaun, verifica-le si da cu un spray pt contacte. Pt treaba cu portbagajul...in mod cert ai rupt cablajul,, firele trec orin mansonul acela negru vizibil la deschiderea portbagajului. Fa o intrebare la reprezentanta Citroen, ca au avut campanie de rechemare in service pt a schimba acel cablaj, vezi poate te incadrezi. Daca nu, un electrician indemantic sau tot la service.
Salut, am sunat deja la reprezentanta, cica nu se incadreaza, care sunt conditiile de incadrare.. doar ei stiu, cert e ca nu...

Si-mi cereau cam 500 lei, direct, fara sa o vada, doar telefonic, deci cu siguranta e o problema de problema.. nu o problema minuscula, deci se stie ea, deci.. deci.

Deci.. astea fiind spuse eu 500 lei pe 3 cabluri rupte nu le dau, mai stau asa cu ea pana o sa gasesc pe cineva capabil sa rezolve problema asta, pe bani mai reali.

:)
Raducv
Marca si model masina: Passat CBAB
Numar Inmatriculare: DJ 01 RMB

Mesaj de Raducv »

regali scrie:
silviu.david scrie:Bine ai venit printre posesorii de "citronele". Sa te poarte sanatos cat iti doresti tu. Treaba cu becul de la airbag poate fi de la una din mufele de sub scaun, verifica-le si da cu un spray pt contacte. Pt treaba cu portbagajul...in mod cert ai rupt cablajul,, firele trec orin mansonul acela negru vizibil la deschiderea portbagajului. Fa o intrebare la reprezentanta Citroen, ca au avut campanie de rechemare in service pt a schimba acel cablaj, vezi poate te incadrezi. Daca nu, un electrician indemantic sau tot la service.
Salut, am sunat deja la reprezentanta, cica nu se incadreaza, care sunt conditiile de incadrare.. doar ei stiu, cert e ca nu...

Si-mi cereau cam 500 lei, direct, fara sa o vada, doar telefonic, deci cu siguranta e o problema de problema.. nu o problema minuscula, deci se stie ea, deci.. deci.

Deci.. astea fiind spuse eu 500 lei pe 3 cabluri rupte nu le dau, mai stau asa cu ea pana o sa gasesc pe cineva capabil sa rezolve problema asta, pe bani mai reali.

:)
Bine ai venit ! Ai facut o alegere buna ca nu ai luat Astra G ( care are design din 98 ) si nu se compara cu c4 . Cine zice ca e mai buna inseamna ca habar n-are de c4 si nici n-a mers cu vreunul. Cablajele de la haion poti sa le faci si singur ( eu le-am lipit singur de vreo 1 an jumate si tot tin) . Desfaci mansonul din dreapta si o sa le vezi retezate ( la mine au fost 2 cabluri care se vedeau cum se continuau ) si le lipesti cu pistolul de lipit . Nu e mare inginerie. Sa o stapanesti sanatos !
Imagine
C4 1.6 HDi 90cp
thy_damned
Marca si model masina: 2007 Citroen C4 Coupe (1.6l / 80kW, petrol)
Numar Inmatriculare: B117PAN

Mesaj de thy_damned »

regali scrie:
P.S - unde gasesc sticker cu club c4?
Salut. Vad ca esti din Bucale (sau cel putin asa zice numarul). Pot sa iti dau eu un sticker (colant alb, se lipeste pe exterior), ca am facut si rezerva cind am facut pentru a mea. Da-mi PM daca vrei saptamina asta (lucrez in zona Obor, de vineri insa intru in concediu).
PS: sa o stapinesti sanatos. Sint sanse bune sa fie surioare (si eu am tot Coupe / VTR / 1.6l / 80kW / 2007 / Gris Iceland :) )

Sent from my Lenovo X2-EU using Tapatalk
"Be yourself! Everyone else is already taken..."

2020 Volkswagen Golf Mk8 (2.0l-85kW)
2007 Citroen C4 Coupe (1.6l-80kW)
ex - 2013 Hyundai Elantra (1.6l-97kW)
ex - 2009 Ford Focus Saloon (1.6l-75kW)
ex - 2007 Renault Symbol (1.4l-55kW)
ex - 2000 Daewoo Tico (0.8l-36kW)
ex - 1986 Fiat Panda (0.9l-33kW)
elcraft
Marca si model masina: C4 1.6 HDI Coupe 2009 (facelift), 90CP, NO FAP

Mesaj de elcraft »

Bun venit.

Astra G? Hai daca era H mai intelegeam, generatii paralele, dar nici H n-are farmecul unui C4 Coupe. Doar ca uneori simt lipsa usilor din spate.

Pana atunci, volumul la maxim si distractie placuta cu ea. :wink:
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”