This is my new car, and first!
Mai ales first
Am masima de 2 saptamani, am cumparat masina dupa ce am sunat la dusmani, la necunoscuti, la prieteni, la toata familia si prietenii imaginiari, pe scurt am facut un mega review....
Initial aveam de ales intre un Opel Astra G si acest Citroen.
Va zic, 1 singura persoana a zis: Ia frate Citroenu, ca daca cunosti persoana de la cine o cunosti e cel mai bine.
Asta a fost singuru atu si lucru de bine zis despre Citroen, in rest.. toti au zis ia ba Opelu masina nemteasca plm....
Eu am zis mhm...ok bajeti...
Si a ramas Citroenul
Despre Sitronela:
1.6 Benzina, Coupe, 110 cai - 72000 km din 2007.
Masina la exterior nu arata foarte bine, este destul de lovita in toate partile(masina de femeie) in schimb din punct de vedere mecanic masina este brici.
Probleme de cand o am... in afara de faptu ca becu la airbag ba se inchide ba se deschide si ca.. portbagaju se deschide odata cu usile si apoi refuza sa se inchida din motive de personalitate.. nu am.
O sa am eu ac si de cojocul lui, momentan nu ma deranjeaza foarte foarte tare.. desi e o problema si trebuie tratata ca atare.
Sunt foarte multumit de masina, arata si se comporta foarte bine.
Am si un minus, este foarte rigida masina din cauza suspensiilor, lucru care nu-l agreez la nici-o masina in general, orice masina ar fi ea, prefer barcile alea care se balangaie pe strada decat una care-ti rupe plamanii in tine .
Cam atat am avut de zis, sunt singher, inca la inceput in club, am toata intentia sa ma integrez
P.S - unde gasesc sticker cu club c4?
Toate bune!