salut

Scrie răspuns
iulian1980x
Marca si model masina: CITROEN C4 II
Numar Inmatriculare: AB 98 NIS

salut

Mesaj de iulian1980x »

si eu am un c4 II similar ... am impresia ca faza scurta vede destul de prost ! oare o fi din cauza becurilor ?
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: salut

Mesaj de mituc »

Topicul deschis de tine are un titlu sugestiv si e postat si la sectiunea corecta - nu.

Mergi la o verificare a farurilor, poate-ti bat prea jos. Sticla de la faruri e clara sau e matuita?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
hosminus
Marca si model masina: Citroen C4 II 1.6VTI
Citroen C5 Aircross

Mesaj de hosminus »

Dacă farurile nu sunt mătuite, ai încă becurile originale și sunt reglate corect ( rotita din stânga volanului eu o țin intre 0 și 1) atunci nu ai probleme cu luminozitatea.
iulian1980x
Marca si model masina: CITROEN C4 II
Numar Inmatriculare: AB 98 NIS

Mesaj de iulian1980x »

Farurile nu sunt matuite și sunt ridicate cel mai sus (din rotita), becurile nu cred ca sunt cele originale deoarece masina are 170.000 km. Am impresia ca bat cam jos și cam slab comparativ cu vechiul c4. Poate e de la becuri.
costin07
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI, 92cp

Mesaj de costin07 »

La mine (c4 I, dar banuiesc ca e valabil ptr orice masina de pe lumea asta cu lupa), erau becurile puse stramb si nu picau filamentele in pozitia care trebuia. Dupa ce le-am asezat corect, parca am avut faruri noi. Deci, ai putea verifica si asta.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”