salut
- iulian1980x
- Marca si model masina: CITROEN C4 II
- Numar Inmatriculare: AB 98 NIS
salut
si eu am un c4 II similar ... am impresia ca faza scurta vede destul de prost ! oare o fi din cauza becurilor ?
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: salut
Topicul deschis de tine are un titlu sugestiv si e postat si la sectiunea corecta - nu.
Mergi la o verificare a farurilor, poate-ti bat prea jos. Sticla de la faruri e clara sau e matuita?
Mergi la o verificare a farurilor, poate-ti bat prea jos. Sticla de la faruri e clara sau e matuita?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- hosminus
- Marca si model masina: Citroen C4 II 1.6VTI
Citroen C5 Aircross - Localitate: Galati
Dacă farurile nu sunt mătuite, ai încă becurile originale și sunt reglate corect ( rotita din stânga volanului eu o țin intre 0 și 1) atunci nu ai probleme cu luminozitatea.
- iulian1980x
- Marca si model masina: CITROEN C4 II
- Numar Inmatriculare: AB 98 NIS
Farurile nu sunt matuite și sunt ridicate cel mai sus (din rotita), becurile nu cred ca sunt cele originale deoarece masina are 170.000 km. Am impresia ca bat cam jos și cam slab comparativ cu vechiul c4. Poate e de la becuri.
-
costin07
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI, 92cp
La mine (c4 I, dar banuiesc ca e valabil ptr orice masina de pe lumea asta cu lupa), erau becurile puse stramb si nu picau filamentele in pozitia care trebuia. Dupa ce le-am asezat corect, parca am avut faruri noi. Deci, ai putea verifica si asta.