Va salut,
A avut cineva urmatoarea simptoma?
Apar pete mici de ulei pe partea de spate a caroseriei. Parca a plouat cu ulei pe masina.
Nu stiudaca are relevanta dar nici masina nu trage ca lumea. Parca a devenit mai lent si nu e atat de agresiva. Are motorizare diesel1.6 HDI de 110 cai si cu FAP scos.
Mentionez ca nude mult am schimbat uleiul.
Astept opiniile voastre!
Mersi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pete de ulei pe caroserie
- Lehel
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI, 109 CP, 2006
- Numar Inmatriculare: HR-22-PAP
-
silviu.david
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 e-HDI
- Numar Inmatriculare: VN xx DAV
Re: Pete de ulei pe caroserie
Sigur e ulei? Sa nu fie de la pomi, din locul de parcare, acele secreții ale florilor de tei mai ales, se scurg sub actiunea razelor de soare și apar ca fiind mici stropi de ulei. Mai ales pe geamuri! Vorbesc în cunoștință de cauză.
Dacă e chiar ulei încearcă sa cureți cu alcool izopropilic, la mine a funcționat fără probleme și fără a afecta vopseaua. Încerci întâi intr-un loc deloc vizibil ochiului, pe o suprafață mica. E un bun degresant.
Dacă e chiar ulei încearcă sa cureți cu alcool izopropilic, la mine a funcționat fără probleme și fără a afecta vopseaua. Încerci întâi intr-un loc deloc vizibil ochiului, pe o suprafață mica. E un bun degresant.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cum zice silviu curata cu alcool tehnic sau izopropilic diluat 50% cu apa si ceruieste din nou portiunea degresata. Parcheaza in alta pozitie si vezi ce si cum. Daca ar fi fum si vapori de ulei de la esapament ei ar innegri bara spate pe partea pe care e esapamentul, si daca e mult fum e posibil sa se duca pina pe haion. Dar nu au cum sa ajunga pete acolo decit daca mergi foarte tare cu spatele si turbina scapa mult ulei incit sa nu arda in catalizator.
Diferenta de raspuns e posibil sa fie de la cresterea brusca a temperaturilor de afara.
Diferenta de raspuns e posibil sa fie de la cresterea brusca a temperaturilor de afara.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Lehel
Sigur ca e ulei. Am fost pana la delta. Pana acolo nimic. Dupa ce m-am intors am observat acest lucru. Stiu faza cu pomi
sper sa nu cedeze turbina 
-
silviu.david
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 e-HDI
- Numar Inmatriculare: VN xx DAV
Nu cred sa fie de la turbina. Dacă îți arunca ulei pe espament in asa hal sa stropeasca haionul ți se aprindea martor în bord la ulei. E aproape imposibil acest aspect. Ai trecut pe lângă vreo raba/saviem/tir care pierdea ulei din grup, ceva de genul. Poate unde a fost parcată la deplasarea către delta... sau la trecerea la Bac!
Nu cred sa fie ulei de la tine.
În cazul cel mai dezgustător, un animal a vrut sa te "pedepseasca" pt cine știe ce loc de parcare!
Nu cred sa fie ulei de la tine.
În cazul cel mai dezgustător, un animal a vrut sa te "pedepseasca" pt cine știe ce loc de parcare!
- Madalin1796
- Marca si model masina: Citroen C4 SX 1.6i 16v berlina
- Numar Inmatriculare: B796MAD
Spal-o si vezi dupa aceea daca apare iar.
Ex: Opel Astra G 1.7 DTI Elegance - 2001
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004
„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004
„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
- Lehel
M-am gandit si eu la varianta urmarirea unei masini mai veche care scotea fum. Parca a fost cateva pe care am urmarit pana cand am reusit sa le depasesc 
Maine dimineata urmeaza s-o spal.
Revin oricum. Mersi pentru opinii utile! .... Hai Romania!
Maine dimineata urmeaza s-o spal.
Revin oricum. Mersi pentru opinii utile! .... Hai Romania!