Am fost si eu la SD Prestige ieri sa iau niste tampoane pentru portbagaj. Inainte sa ma duc am vorbit cu un reprezentant de vanzari si mi-a zis ca le au pe stoc la 7.5 lei/bucata. Ajung acolo, vorbesc cu un alt reprezentant si imi zice ca nu le au acolo ci la MJD Prestige care e la "Metro pe stanga, se vad niste stegulete". Ma duc la Metro, ma invart p-acolo, nimic. Ajung acasa, intru pe site, acest MJD se afla defapt in spate la LIDL (cine cunoaste zona stie ca n-are nicio treaba cu metro). Azi, la MJD, don'soara de la casierie il cheama pe unu de la vanzari, omul imi zice ca e 9 lei/bucata. (la SD - 1 km mai spre Luica - era 7.5/bucata, o fi zona mai scumpa

) Nu ma cacai pentru 3 lei si ii zic sa mi le aduca. Astept putin, vine omul cu punguta si ma duc la casierie. Imi face don'soara factura, chitanta si zice 15.1 lei.

Hotarativa ma fratilor.
In concluzie pretul depinde de ce-au mancat de dimineata, de starea de spirit (ma gandesc ca daca iti repari masina la ei, la SD iti zic 500 lei, vii la astia si afli ca e 800), nu e un incident catastrofal incat sa nu mai trec pe la ei, mai ales ca sunt aproape de mine dar merg cu retineri.