O problemă la motor - Citroen C4 1.6 HDI

Scrie răspuns
Mihnea.
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI

O problemă la motor - Citroen C4 1.6 HDI

Mesaj de Mihnea. »

Bună seara,

De câteva zile am observat foarte puțin fum ce iese de sub capotă, nu foarte rar, dar vizibil dacă ești atent. Astăzi am simțit și un miros de motorină și am deschis capota.

http://i.imgur.com/iRpEiMQ.jpg

Aceasta să fie problema? Ce mă sfătuiți să fac? O duc la un service?

Mulțumesc.

# Este un Citroen C4 1.6 HDI, coupe, 2008.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: O problemă la motor - Citroen C4 1.6 HDI

Mesaj de mituc »

Du-o la un service, probabil sint duse saibele de la un injector sau mai multe. Mergi cu ea la orice service specializat in PSA/ford/mazda/volvo mai rasarit care ti-e la indemina (chiar de marca), vor sti toti de problema asta la 1.6hdi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Alecs
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI

Re: O problemă la motor - Citroen C4 1.6 HDI

Mesaj de Alecs »

Ok. Incep prin spune ca am avut si am problema in continuare.
Sa iti verifice returul la injectoare in primul rand sa vezi daca iti scapa.
Next sa se uite in spatele motorului intre motor si habitaclu daca ai scurgeri. ( Acolo am eu si mai si miroase cateodata cand se aduna la 7-8 luni)
In functie de locatie se pot inlocui ori oringurile de la retur sau garnitura de la axul cu came ori doamne fereste sa fie ceva mai grav pe la conductele de admisie.

Scuzati limbajul, nu prea sunt in domeniul dar din cate am patit si avut usor usor acolo ajung :))
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”