Ambreiaj, volanta sau ceva de genu.

Scrie răspuns
regali
Marca si model masina: Citroen C4

Ambreiaj, volanta sau ceva de genu.

Mesaj de regali »

Salutare baieti,
Nu ma pricep extraordinar de bine , dar incerc sa ma documentez ba de acolo ba de acolo pana ajung la o concluzie.

Am un C4 1.6 masina e din 2007 si "cica" avea 73k km cand am cumparat-o eu, acum are 84k.
La cum am preluat eu masina asta cu siguranta nu a avut schimbat ambreiajul sau tot ce tine de el pana acum.

De cateva zile am urmatoarea problema:
Doar in 1 a si uneori in 2 a, cand vreau sa plec de pe loc, daca nu tin apasat ambreiajul mai mult si-l ridic mai rapid compensand din acceleratie(adica sa plec mai brusc) masina o ia razna si cand zic razna ma refer la faptul ca tremura ca dracu.

Daca plec mai batraneste de pe loc vad ca masina nu face asa rau, in schimb e un "click" acolo care-l simt pana cupleaza masina perfect, adica un mic tremurat, dar neobservabil(dar sesisabil totusi) .

Acum intrebarea e, la 84k km si cu situatia de mai sus, ce e de schimbat? volanta? kit ambreiaj? nu stiu ce rulment de presiune? ideea e ca trebuie sa fac, revizie, itp, rca, discuri (spate) si as cam vrea sa mai tai din ele , cel putin legat de tremurat, pot schimba doar volanta fara ambreiaj?

Eu m-am uitat la kituri de ambreiaj Valeo, e ok din ce stiti voi?

P.S - daca tot sunt aici
http://goo.gl/Sl1RPW" onclick="window.open(this.href);return false; - asta e ok?

Multumesc!
robitza21
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6Hdi 90CP
Numar Inmatriculare: B-111-RFM

Re: Ambreiaj, volanta sau ceva de genu.

Mesaj de robitza21 »

Daca tot iti umbla cineva pe acolo schimba tot.
O sa ajungi sa platesti manopera de mai multe ori. Ti-o spune "Stan patitu' "!

Cauta pe epiesa.ro
Eu de acolo iau de fiecare data.
De la Emag iau uleiul ca pica mai ieftin si am si transport.
Filtrul de combustibil parca e PURFLUX sau ceva de genul asta, pe original.
Vezi sa facuse Norisor un topic.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”