Cauta postarile mele cu cateva pagini in urma, s-ar putea sa ai aceeasi problema ca la mine, nu sunt sigur...
Eu am schimbat diuzele la toate injectoarele si intr-adevar e o imbunatatire, dar tot mai am ceva. S-ar putea sa fie de la regulatorul de presiune, nu stiu sigur, dar momentan nu mai bag bani in ea.
INJECTOARE DIESEL C4
- sergiu9my
- Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
- Numar Inmatriculare: PH 90 WTF
- vladd.alex
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDi
Re: INJECTOARE DIESEL C4
Clar e ceva de la injectie, si nu segmenti sau alte organe interne. Injector / injectoare sau ce zici tu, regulatorul, desi acela nu are ce cauta in plan. E vorba de debit marit..
DiagnozăLexia.

- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Re: INJECTOARE DIESEL C4
! daca nu s-a rezolvat: am avut problema asta la un injector.
Rezolvarea: Inlocuirea supapei de retur (F00VC01315)
, a garniturii/saibei (kit F00V C99 002) si a diuzei (DLLA 149P 1515 parca; sa verific...?!).
Surprinzator: ai zice ca, daca e uzata supapa de retur, doar pierde mai multa motorina pe retur, dar in realitate, sta mai mult deschisa diuza si injecteaza mai multa motorina, pt ca presiunea e insuficienta sa inchida diuza ( deci scoate fum)!
Rezolvarea: Inlocuirea supapei de retur (F00VC01315)
, a garniturii/saibei (kit F00V C99 002) si a diuzei (DLLA 149P 1515 parca; sa verific...?!).
Surprinzator: ai zice ca, daca e uzata supapa de retur, doar pierde mai multa motorina pe retur, dar in realitate, sta mai mult deschisa diuza si injecteaza mai multa motorina, pt ca presiunea e insuficienta sa inchida diuza ( deci scoate fum)!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)