Problema inchidere geamuri
-
cataneanu
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDi
Problema inchidere geamuri
Salutare, am o mica problema cu modulele de inchidere a geamurilor, nu mai merge niciunul
Ieri am dat jos fetele al usi "sa le antifonez" putin si nu am facut decat sa decuplez mufele la modulele de inchidere si sa izolez cam toate firele de pe portiera, pentru ca izolatiile lor erau coapte de atata timp, buretii adezivi care erau pe acolo nu isi mai faceau treaba deloc. Nu am taiat nimic, nu am tras de niciun fir, nu am facut absolut nimic decat sa le izolez mai bine, iar acum nu mai merg geamurile deloc
Mentionez ca fetele la usi le-am avut date jos de ieri pana astazi, cand le-am montat la loc. Am verificat pana sa pun fetele la loc, toate mufele posibile, piniii de la mufe, nu e niciunul rupt sau indoit, totul este intact si la locul lui bine mersi. Am verificat si siguratele de la geamurile electrice de pe panoul de sigurante din habitaclu si nimic, totul este in ordine. Aveti idee careva de la ce poate fi?
-
cataneanu
Re: Problema inchidere geamuri
Problema este ca nu primesc deloc curent in niciunul din module. Astazi cand am intrat in pasaj la unirii, am observat ca nu sunt aprinse becurile de la butoane ( semn ca ar avea curent in ele ); este posibil ca dupa ce am pus fetele la usi si am conectat modulele la loc, sa fi facut vreun scurt ceva ? 
- djmanianfs
- Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012
Se poate sa se fi intrerupt firele la intrare in usa?
Ca din ce scrii tu cred ca asta ar fi posibilitatea.
Si eu am umblat la fetede usi (date jos) si dupa ce le-am montat la loc au functionat perfect...
Ca din ce scrii tu cred ca asta ar fi posibilitatea.
Si eu am umblat la fetede usi (date jos) si dupa ce le-am montat la loc au functionat perfect...
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
-
cataneanu
Aceasta este o macara identica cu ce am eu la masina.

Tot doua mufe, exact ca in imagine, una mare una mica.
Legat de firele al intrarea in usa, nu stiu ce sa zic, pentru ca nici nu le-am atins pe acelea, tot manunchiul de fire care imi intra in usa prin burduful respectiv. Am incercat sa fiu cat mai finut cu toate firele incat sa nu le fortez prea tare cand a fost cazul de le-am izolat mai bine
.
Se pricepe cineva la asa ceva? Ma deplasez eu la respectivul, platesc, il cinstesc, numai sa ma rezolve si pe mine

Tot doua mufe, exact ca in imagine, una mare una mica.
Legat de firele al intrarea in usa, nu stiu ce sa zic, pentru ca nici nu le-am atins pe acelea, tot manunchiul de fire care imi intra in usa prin burduful respectiv. Am incercat sa fiu cat mai finut cu toate firele incat sa nu le fortez prea tare cand a fost cazul de le-am izolat mai bine
Se pricepe cineva la asa ceva? Ma deplasez eu la respectivul, platesc, il cinstesc, numai sa ma rezolve si pe mine
-
cataneanu
Am uitat sa mentionez ca in mufa aceea mai mare am verificat si imi intra curent; in cea mica de langa ea si cea care ne intra noua in modulul pentru actionarea geamurilor nu am curent deloc 
-
cataneanu
Nu e nimeni pe aici care se pricepe la asa ceva si care e dispus sa ma ajute si pe mine? Platesc, cinstesc, facem totul ca la carte

- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
! vezi sa nu fi inversat mufele de la oglinzi cu cele de la macara! La mine sunt identice!
Am facut eu din greseala si nu mai mergea geamul. Cat m-am chinuit!
Apoi scoate-i bateria 30 de minute si incearca din nou (cand conectezi bateria sa ai toate mufele bagate la locul lor).
Apoi scoate-i bateria 30 de minute si incearca din nou (cand conectezi bateria sa ai toate mufele bagate la locul lor).
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
-
cataneanu
O sa verific si chestia asta cisu, dar nu cred ca e cazu de asa ceva, ca altfel nu ar fi ajuns mufele la locul fiecareia 
O sa dau astazi la un service de electronica auto, poate rezolv problema, din moment ce nu e nimeni pe aici care sa ma poata ajuta. Imi era mai ok sa dau banu altuia la sigur pentru problema de o am eu
O sa dau astazi la un service de electronica auto, poate rezolv problema, din moment ce nu e nimeni pe aici care sa ma poata ajuta. Imi era mai ok sa dau banu altuia la sigur pentru problema de o am eu
-
cataneanu
Cisule esti de vis, trebuie sa te cinstesc neaparatcisu scrie:! vezi sa nu fi inversat mufele de la oglinzi cu cele de la macara! La mine sunt identice!
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Pai vezi!
Multi m-au injurat cand am intrat prima data p-aci, cand am semnalat ca injectoarele lipite in chiulasa se scoteau cu ranga la unele service-uri Citroen...
Te trec pe caiet cu berea aia...
Daca te duceai la service plateai sa-ti schimbe usa cu totul si cablajul !
Ma bucur de fiecare data cand ajut pe cineva sa repare ceva...
Multi m-au injurat cand am intrat prima data p-aci, cand am semnalat ca injectoarele lipite in chiulasa se scoteau cu ranga la unele service-uri Citroen...
Te trec pe caiet cu berea aia...
Daca te duceai la service plateai sa-ti schimbe usa cu totul si cablajul !
Ma bucur de fiecare data cand ajut pe cineva sa repare ceva...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)