Salutare,
Se pare ca acel racord flexibil de pe evacuare( cel de langa cutie ) si-a trait viata.
Idei de inlocuire ?
Piese originala e cam scumpa dar tinand cont de munca de inlocuire daca nu am alta varianta..o sa merg pe ea.
Va multumesc,
Evacuare - cuplajul flexibil - c4 HDi 110CP fara FAP
-
foxbat
- Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
- Numar Inmatriculare: FOX
-
Andreic4
- Marca si model masina: Citroën c4 1.6 HDI 5 usi
Re: Evacuare - cuplajul flexibil - c4 HDi 110CP fara FAP
foxbat scrie:Salutare,
Se pare ca acel racord flexibil de pe evacuare( cel de langa cutie ) si-a trait viata.
Idei de inlocuire ?
Piese originala e cam scumpa dar tinand cont de munca de inlocuire daca nu am alta varianta..o sa merg pe ea.
Va multumesc,
Poti cumpara un racord oare care si sal sudezi sau mai bine cositoresti iesi mai ieftin .... asta daca te pricepi macar sa demontezi tu evacuarea si sa mergi la cineva sa tio sudeze la fir continuu sau aparat mai profesional de sudura .....
-
foxbat
- Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
- Numar Inmatriculare: FOX
Re: Evacuare - cuplajul flexibil - c4 HDi 110CP fara FAP
Andreic4 scrie:foxbat scrie:Salutare,
Idei de inlocuire ?
Va multumesc,
Poti cumpara un racord oare care si sal sudezi sau mai bine cositoresti iesi mai ieftin .... asta daca te pricepi macar sa demontezi tu evacuarea si sa mergi la cineva sa tio sudeze la fir continuu sau aparat mai profesional de sudura .....
Mercic de varianta.
Din pacate ambele nu se potrivesc la situatia data. Poate doar o inlocuire doar a partii flexibile dar nu exista piese asta separata. Si pana acum, adunand cam cat ar insemna taiat, lipit, piesa, manopera ajung la pretul de piesa de orgine
Oricum cred ca o sa merg pe original, carpacelile pe partile astea unde sunt presiuni si temperaturi sunt delicate.
Multumesc inca odata de idee.!
Acum am repus masina la vanzare, daca o ia cineva atunci o fie si asta rezolvata.