Este o diferenta majora intre o firma chinezeasca si o firma americana ce asambleaza in China. Difera totul, de la managementul intern la controlul calitatii.
Super multumit de laptop, asa cum ma asteptam, ruleaza orice imi doresc + bateria tine 5 ore la folosiri intense (download in continuu + autocad + muzica), daca il folosesc la browsing tine cam 6-7 ore.
Ex: Opel Astra G 1.7 DTI Elegance - 2001
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004
„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
Cam mult plastic pentru gustul meu. Apreciez ca are tastatura full, dar nu prea imi place cum se vad acolo tastele, asa ingramadite (asta e pana la urma, laptop de 15 si tastatura full).
Sa nu ai probleme cu el.
Ex:
- Skoda Fabia Combi 1.9 TDI 2003 (condusa din 2011 pana in 2015)
- Dacia Logan Prestige 1.6 16V 2007 (condusa din 2007 pana in 2011)
- Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 (condusa din 2004 pana in 2007)
Mie imi place mult tastatura, se simte foarte bine la apasare si nu mi se pare ingramadita, am si degete subtiri. La banii astia cam toate au plastic (asta e plastic vopsit cu un maro perlat, foarte frumos), poate gasesti ceva cu aluminiu dar piese slabe.
Ex: Opel Astra G 1.7 DTI Elegance - 2001
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004
„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
Salut! Fix asa de nehotarata eram si eu cand eram in cautare de apartamente de inchiriat Bucuresti acum cativa ani. Acum s-au schimbat treburile si iau deciziile mult mai repede. Cred ca te intrebi cum? Ei bine, imi fac o lista cu avatanje si dezavantaje si petrec mult timp facand internet surfing si cam asta este tot. Succes si sper sa alegi unul bun.