Am masina de 2 ani . Acum cca. 6 luni au aparut niste pete , zic eu acide, pe emblema nichelata (cromata...) din fata...
Cei de la PROMOTOR mi-au spus ca de la solutiile de spalare,... muste... deci nu intra in garantie.
Cum emblema se compune din doua ...una costa 1,2 ..1,3 milioane (vechi) nu le-am schimbat. Inca nu arata foarte rau dar situatia se agarveaza.
De atunci cand spal masina nu-i mai las sa dea cu solutie de muste pe ea , si nici cu lac... doar cu spuma.
S-ar putea sa aibe dreptate cei de la PROMOTOR RM VALCEA voi ce ziceti ... ati mai patit asa ceva...???
Pete acide pe emblema din fata
-
sip
Pete acide pe emblema din fata
C4 coupe 1,6 HDi, 16v, 110CP, rosu; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronica
Noul C4, 1,6 HDi, 16v, 112CP, negru; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronel
Noul C4, 1,6 HDi, 16v, 112CP, negru; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronel
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eu spal masina cu spuma activa si ocazional o mai dau si cu solutie dintr-aia de degresare sa dispara mustele. Si nu am pete. Cei de la promotor au ei ceva dreptate, si anume ca nu se prea poate ca petele sa fi aparut (si sa continue sa se intinda) ca urmare a aplicatii defectuase a vopselei cromate.
C-o fi de la solutia de degresare, c-o fi de la ce balega se gainateaza ciorile din orasul tau (ca poate maninca ceva cu pesticide sau alte substante si se kk nasol) sau de la altceva... e greu de spus. Nu am mai auzit sa mai aiba nimeni problema...
C-o fi de la solutia de degresare, c-o fi de la ce balega se gainateaza ciorile din orasul tau (ca poate maninca ceva cu pesticide sau alte substante si se kk nasol) sau de la altceva... e greu de spus. Nu am mai auzit sa mai aiba nimeni problema...
Ultima oară modificat Joi Noi 29, 2007 5:09 pm de către mituc, modificat 1 dată în total.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Vopseste-le si scapi de problema
...
Si a mea s-a facut un pic urata, adr nu deranjant. Este plastic ce mari pretentii sa fie.
Si a mea s-a facut un pic urata, adr nu deranjant. Este plastic ce mari pretentii sa fie.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
sip
Momentan nu deranjeaza prea tare... dar in viitor o sa le vopsesc...Bogdan scrie:Vopseste-le si scapi de problema...
Mersi pt idee Bogdane
C4 coupe 1,6 HDi, 16v, 110CP, rosu; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronica