Am avut neplacerea sa constat ca nu mai functioneaza cele doua spalatoare de faruri cu presiune. Nu mai ies bratele afara, nici macar nu incearca sa le actioneze.
- nu sunt inghetate
- nu sunt obturate
- n-am ramas fara lichid
- exista lichid de parbriz (-20gC) in recipient
- duzele de la stergatoare sufla OK, la fel si la luneta
De sub capota n-am nici un acces acolo, totul e obturat de masca, faruri ...
Ati patit asa ceva, cei care aveti echiparea asta ?
NU mai merg spalatoarele de faruri
- vladut_v
NU mai merg spalatoarele de faruri
C4 1.6i 16V Berlina
- vladut_v
Dupa ce am citit in manual am observat ca e siguranta separata pentru pompa spalator faruri (de 20A). Eu ma gandeam ca e legat pe acelasi sistem cu duzele de la stergator parbriz fata. Cum e si la oglinzile incalzite, merg deodata cu degivrare luneta, nu se pot comuta separat. Asa si aici, cand farurile sunt aprinse nu se pot comanda separat. La spalare parbriz, automat sunt spalate si farurile. Acum vin din masina si intradevar era arsa dar nu am avut de rezerva (e un model mai ciudat). Se afla in setul de sigurante de sub capota, sub capacul computerului.
Probabil a fost inghetat sistemul si ... fortat, a cedat siguranta.
Asadar gasesc o asemenea siguranta ? N-am vazut in viata mea ! E vorba de cea mai mica (din poza) in comparatie cu una normala, pe care ma pregateam sa o montez dar surpriza ...

Probabil a fost inghetat sistemul si ... fortat, a cedat siguranta.
Asadar gasesc o asemenea siguranta ? N-am vazut in viata mea ! E vorba de cea mai mica (din poza) in comparatie cu una normala, pe care ma pregateam sa o montez dar surpriza ...

C4 1.6i 16V Berlina