Clasament piloti si constructori 2007
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
Din pacate doar acum am vazut intrebarea. Si tot din pacate nu am fost in Irlanda.
Dar am fost in Corsica! Am stat pe 2 viraje celebre transmise si la Eurosport.
Pot spune ca se merge foarte tare si absolut la limita. Cred ca navigatorul este un personaj extrem de important(dovada Raliul Japoniei).
Imi aduc aminte in 2005 cand Francois Duval nu reusea sa se apropie de performantele lui Loeb. Intr-o declaratie a lui dupa sezon spunea ca nu intelegea cum bolidul merge extraordinar atunci cand esti la 101%, dar daca incerci sa mergi la siguranta la 95% asa cum i se cerea lui de catre echipa, masina devine absolut incontrolabila.
Dar sa revenim la Corsica! Cel mai mult m-au impresionat masinile cu tractiune fata. Si daca va uitati la rezultate, veti gasi pe locul 15 la general un C2S1600 si inca niste WRC-uri dupa el.iar timpii realizati de masinutele astea sunt foarte apropiati de timpii Wrc-urilor. Iar pe strazile alea inguste (am numarat de la virajul unde am stat pana la sosire in 5.2 km 223 de viraje) nu poti sa spui ca nu era vorba de talent.
Apropos de N-uri! au fost cateva, care atunci cand sosea un Mitsubishi sau Subaru, radea lumea de cat de prost veneau pe ingustimile alea.
Ce sa mai vorbim, ramane o experienta unica iar ca raliu de asfalt ramane un etalon in plan mondial.
Va rog sa urmarim impreuna rezultatele din weekendul asta, ultima etapa de Mondial.
Mugurel
Dar am fost in Corsica! Am stat pe 2 viraje celebre transmise si la Eurosport.
Pot spune ca se merge foarte tare si absolut la limita. Cred ca navigatorul este un personaj extrem de important(dovada Raliul Japoniei).
Imi aduc aminte in 2005 cand Francois Duval nu reusea sa se apropie de performantele lui Loeb. Intr-o declaratie a lui dupa sezon spunea ca nu intelegea cum bolidul merge extraordinar atunci cand esti la 101%, dar daca incerci sa mergi la siguranta la 95% asa cum i se cerea lui de catre echipa, masina devine absolut incontrolabila.
Dar sa revenim la Corsica! Cel mai mult m-au impresionat masinile cu tractiune fata. Si daca va uitati la rezultate, veti gasi pe locul 15 la general un C2S1600 si inca niste WRC-uri dupa el.iar timpii realizati de masinutele astea sunt foarte apropiati de timpii Wrc-urilor. Iar pe strazile alea inguste (am numarat de la virajul unde am stat pana la sosire in 5.2 km 223 de viraje) nu poti sa spui ca nu era vorba de talent.
Apropos de N-uri! au fost cateva, care atunci cand sosea un Mitsubishi sau Subaru, radea lumea de cat de prost veneau pe ingustimile alea.
Ce sa mai vorbim, ramane o experienta unica iar ca raliu de asfalt ramane un etalon in plan mondial.
Va rog sa urmarim impreuna rezultatele din weekendul asta, ultima etapa de Mondial.
Mugurel
- ace117
- WRC
Si sa tinem pumnii pt Loeb!!!
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Sebastien Loeb won his fourth straight championship on the final stage of the final day of an exciting Wales Rally GB
Mugurel, ai postat fix in acelasi timp cu mine.
Yea baby!
Sa speram ca la anul Citroen ia si la constructori.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
onacus
- Deese
- Omul cu plasticele
-
mugurel
Nu este de loc adevarat.onacus scrie:Din pacate chestia asta nu se (va) reflecta cu nimic in masinile care se ni vand noua.indie. scrie:Yea baby!
Sa speram ca la anul Citroen ia si la constructori.
In 2003 in martie a fost prezentat C2-ul dupa ce fost gandit pentru grupa super 1600, in 2004 a fost prezentat C4WRC, iar intr-un articol scris de autojournal, era prezentat C4 SX PK Hdi ca si cum ar fi fost setat de Loeb.
Iar ca sa ma intelegeti acum deja se lucreaza la C3 super2000, testele le va face Bugalski in primavara cu masina. asa ca nu aveti pe deplin dreptate.
referitor la puterile dezvoltate am fost intrebat in urma cu 18luni de catre cineva de la Citroen asa: daca ar scoate C4 turbo de 250cp as putea sa vand 250 masini pe an? raspunsul meu a fost invariabil: la banii care ar costa, mai mult de 2-3 ar fi imposibil pentru ca lumea vrea la peste 30000euro mai mult marca decat performante, lucru vizibil din posturile despre "ce masina v-ti lua acum'" si merita o masina mai mult de 20000euro.
sa revenim insa, bravo Loeb, bravo Citroen pentru ca din al cincilea an de cand participa in WRC a demonstrat ca are cea mai tare masina si cel mai bun pilot pe toate suprafetele, reprezentand in aceste momente un etalon in materie de masini desavarsite ca performante!
Xsara si C4 reprezinta arma absoluta din deceniul acesta si aici nu puteti sa ma contraziceti!
- ace117
- WRC
BRAVO Loeb!
@Mugurel : Cum va arata viitorul C3?
C5 e super!
@Mugurel : Cum va arata viitorul C3?
C5 e super!
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

DESIGN BY ONO TUNING

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nici nu intentionam... pacat ca nu scot cei de la citroen o versiune de strada a motorului respectiv. Ar fi o masina ceva mai exclusivista cum sint insa si altele (megane rs, golf gti, audi s3, mazda mps, leon fr/cupra, etc) si care se mai vind (rar, evident, dar se).mugurel scrie:Xsara si C4 reprezinta arma absoluta din deceniul acesta si aici nu puteti sa ma contraziceti!
Chiar le-am scris azi celor de la citroen sa-i intreb (printre altele, altele=motorizare
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
-
onacus
Si totusi, Mugurel, la intrebarea mea nu ai raspuns: Cu ce sunt mai bune masinile noastre (C4) dupa experianta din WRC? Ce imbunatatiri s-au adus acestei masini ca urmare a acestei experiente?
Eu nu vad nici una. Vad motor peugeot cu probleme lui (nu putine, chiar daca mici - se opreste masina din mers, cosumul care este cum este, nu este nici macar VVT, cutia cu etajarea de rigoare, ambreiajul care cedeaza repede, chiar daca multa lume nu-l schimba decat cand pica total), niste suspensii de kko (- ca zgomot - iar la performante putem sa discutam, dar nu sunt ceea ce se pretind a fi in termen de stabilitate a masinii), vad un radio de 2 lei (bine, WRC-ul nu are radio, dar totusi...), niste plastice interioare care la orice denivelare fac ca naiba, si multe alte chestii poate minore, dar FOAARTE multe.
Si nu in ultimul rand o distributie de masa foarte aiurea la masina, cu un spate mult prea usor care o face extrem de instabila in curbe mai ales pe drumurile noastre care mai au mici denivelari...
Cu ce ma incalzeste pe mine ca Loeb este campion mondial cand in masina mea nu se vede nimic din experienta WRC?
Eu nu vad nici una. Vad motor peugeot cu probleme lui (nu putine, chiar daca mici - se opreste masina din mers, cosumul care este cum este, nu este nici macar VVT, cutia cu etajarea de rigoare, ambreiajul care cedeaza repede, chiar daca multa lume nu-l schimba decat cand pica total), niste suspensii de kko (- ca zgomot - iar la performante putem sa discutam, dar nu sunt ceea ce se pretind a fi in termen de stabilitate a masinii), vad un radio de 2 lei (bine, WRC-ul nu are radio, dar totusi...), niste plastice interioare care la orice denivelare fac ca naiba, si multe alte chestii poate minore, dar FOAARTE multe.
Si nu in ultimul rand o distributie de masa foarte aiurea la masina, cu un spate mult prea usor care o face extrem de instabila in curbe mai ales pe drumurile noastre care mai au mici denivelari...
Cu ce ma incalzeste pe mine ca Loeb este campion mondial cand in masina mea nu se vede nimic din experienta WRC?
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
La restul sint de acord (mai mult sau mai putin), dar in ce priveste stabilitatea masina e super ok.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- ace117
- WRC
Conduce un FR si o sa vezi diferenta
C4 al meu (fosta
) nu mi s-a parut o masina foarte stabila,dar m-am impacat cu ideea, mi-am zis ca am pretentii prea mari, ca-s prea obisnuit cu suspensie de curse etc
Intr-adevar, prea sarea de spate
si din pacate aceasta senzatie nu a disparut nici dupa ce am montat arcuri sport.
Dar cu FR merg in curba ca pe sine, este excelenta, nu as schimba nimic
Deci se poate...
Sunt curios cum o fii la "by Loeb"
@Bogdan : propun un topic separat pt suspensii ca aici inca este mult de discutat
C4 al meu (fosta
Intr-adevar, prea sarea de spate
Dar cu FR merg in curba ca pe sine, este excelenta, nu as schimba nimic
Deci se poate...
Sunt curios cum o fii la "by Loeb"
@Bogdan : propun un topic separat pt suspensii ca aici inca este mult de discutat
DESIGN BY ONO TUNING

DESIGN BY ONO TUNING

-
mugurel
cred ca e bine si aici sa discutizam despre aportul Citroen Sport la aceste masini.
ok. deci daca ati conduce in aceeasi zi pe aceleasi curbe si cu aceeasi motorizare un C4 si un 307 ati vedea aportul echipei.
adica, la C4 amortizoarele spate sunt inclinate cu 15 grd in fata spre deosebire de 307. aparent pare o gluma, dar in conditiile identice descrise mai sus ar fi o diferenta de 15km/h pe aceeasi curba.
apoi ar fi directia si geometria celor doua masini. adica C4 are pe spate +1mm in plus de 307.
directia este muuult mai precisa la citronel fata de 307, desi... surpriza! caseta e aceeasi. tot din geometrie dar mai ales din... retineti! din volan.
ace117, te rog! nu continua sa compari un C4 de 90cp cu leon de 170! pune te rog 90cp pe leon si vei constata ce monstruozitate de masina este! sa iti cumperi un VTS si dupa aaaia sa vorbim de stabilitate. si uite! acum am venit de la sb, unde m-am plimbat cu STi-ul stiu absolut toate curbele pe dinafara! inainte de a derapa masina, intru cu VTS-ul cu cel putin 15km/h mai tare in orice curba! nu am zis cu ce viteza ies! te rog! nu compara 280cp cu 180cp. dar pot sa ma uit pe kilometraj!
hai k devine interesant subiectul!
ok. deci daca ati conduce in aceeasi zi pe aceleasi curbe si cu aceeasi motorizare un C4 si un 307 ati vedea aportul echipei.
adica, la C4 amortizoarele spate sunt inclinate cu 15 grd in fata spre deosebire de 307. aparent pare o gluma, dar in conditiile identice descrise mai sus ar fi o diferenta de 15km/h pe aceeasi curba.
apoi ar fi directia si geometria celor doua masini. adica C4 are pe spate +1mm in plus de 307.
directia este muuult mai precisa la citronel fata de 307, desi... surpriza! caseta e aceeasi. tot din geometrie dar mai ales din... retineti! din volan.
ace117, te rog! nu continua sa compari un C4 de 90cp cu leon de 170! pune te rog 90cp pe leon si vei constata ce monstruozitate de masina este! sa iti cumperi un VTS si dupa aaaia sa vorbim de stabilitate. si uite! acum am venit de la sb, unde m-am plimbat cu STi-ul stiu absolut toate curbele pe dinafara! inainte de a derapa masina, intru cu VTS-ul cu cel putin 15km/h mai tare in orice curba! nu am zis cu ce viteza ies! te rog! nu compara 280cp cu 180cp. dar pot sa ma uit pe kilometraj!
hai k devine interesant subiectul!
-
mugurel
nu este fair sa ii cereti lui Loeb sa va monteze MP3 sau panouri de usi de Maybach! masina lui este din fibra de kevlar toata. el poate sa va ofere experienta lui de a aborda curat si sigur un viraj 3++ lung deschide.
daca ii veti cere montarea unui suport de pahare in nu stiu ce pozitie pentru ca voi conduceti cu o mana pe volan, deja ii depasim atributiile!
el poate insa sa va spune cu cute grade sa va inchideti geometria daca va puneti flanse sau jante pe 20.
astept replica voastra! fitzi blanzi insa...
daca ii veti cere montarea unui suport de pahare in nu stiu ce pozitie pentru ca voi conduceti cu o mana pe volan, deja ii depasim atributiile!
el poate insa sa va spune cu cute grade sa va inchideti geometria daca va puneti flanse sau jante pe 20.
astept replica voastra! fitzi blanzi insa...