C4 by rado

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
rado

C4 by rado

Mesaj de rado »

salutare , cu toate ca sunt de mia mult timp ep acest forum inca nu am avut timp sa imi prezint masina :D , sper ca si pozele sa mi se incarce ca ultima data din cauza asta am renuntat ...nu stiam cum sa le postez :oops:
deci: c4 , 1.6 110 cai benzina , negru , folie 3m pe luneta si laterale spate (cea medie ca densitate) , stopuri clare Raid varianta pe negru , "becuri" pe pozitie/stop cu (parca) 32 leduri (pana sa le pun pe astea vestitele triple clare mi-au ars vreo 3 seturi de becuri normale), becuri halogen fata philips cu 50 % luminozitate in plus (faza scurta) si osram tot cu 50% in plus pe faza lunga , becuri philips galbene 5w pt pozitie (noaptea se vad ca pozitiile de la 5-ar :twisted: ), cauciucuri pe fata stoc , pe spate 225/50 r 16 nexen , capacele la jante schimbate puse cele de C6 , stemele cu "c4" si "citroen" de pe spate scoase .
momentan cam atat , daca mai imi montez ceva sau imi mai aduc aminte mai completez. :roll:

1 Imagine

2 Imagine

3 Imagine
Imagine

viewtopic.php?f=19&t=1246" onclick="window.open(this.href);return false; SOLD!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

frumos si de bun gust.pacat ca eu nu mai am bani nici de folie :D
rado

Mesaj de rado »

merci, nici pe mine nu ma dau banii afara din casa (ca de altfel pe nici unul de pe acest site :twisted: ca doar aveam porsche altfel) insa in timp se rezolva ..daca ai drum prin craiova te pun eu in legatura cu cineva care pune folie super calitativ si rezonabil ca pret.
Imagine

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Il stiu pe cel de la Pitesti de la Send 92.sunt 2 in tara autorizati ptr ionizare el finnd unul dintre ei.dc nu ma insel al doilea e in Craiova .Cand le ionizezi iti pune niste abtipilduri pe fiecare geam si iti da niste documente ptr RAR si ptr Politie din care rezulta ceea ce ziceau eu mai sus cu cele 2 locatii de ionizare.Sper sa ma ajute la primavara cand imi revin cu banii sa `mi pun la el folie.Sunt din Bz si stau acum in Buc si sa vin pana la Craiova doar ptr folie e cam aiurea.E destul ca merg la revizii la Mugurel
rado

Mesaj de rado »

parerea mea e ca nu se merita sa le ionizezi...se vad rau de tot..ca oglinda de la baie :twisted: , si eu stau cam 70% in bucuresti ..si acolo ai mai multe locuri unde poti pune folie autorizata..dar un pic mai piperat.
Imagine

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai nici nu luam in calcul ionizarea.sorry de off topic dar tu ai inceput :D cam cat e in buc si cat e la Craiova?
rado

Mesaj de rado »

nu mia stiu ultimele preturi insa stiam de ceva in genul a 1,5 -2 mil diferenta
Imagine

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai in targ la vitan e 3 mil cu autorizatie cu tot si are colegu de apart si e ok deci cat e la tine :D gratis? glumeam
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Frumos, cu exceptia stopurilor (cel putin mie nu-mi plac).
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

nu ai probleme cu cauciucurile de pe spate ..225/50 pe jantele originale ?? nu stiam ca merg
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
rado

Mesaj de rado »

merg f bine, stabilitate crescuta in curbe...
Imagine

rado

Mesaj de rado »

:D mi-am pus leduri super bright de la zexstar tuning ...sunt super ...chiar sunt foarte luminoase...pozitiile se vad mult mai intens..!!
Imagine

rado

Re: C4 by rado

Mesaj de rado »

revin cu noutati generate mai ales de faptul ca in vitan un c4 se vinde cu 5500-6300 eur (eram hotarat sa vand masina sa iau altceva) dupa ce am vazut astfel de preturi m-am enervat am zis ca pastrez masina si ma apuc din nou de tuning :ya
si m-am apucat cu ceva f serios..am schimbat antena de radio cu una micutza ..de c8 :oops: in plus i-am facut si asigurare ca nu mai avea saraca de mult..deci am inceput :ok
in plus tocmai mi=am comandat 2 cauciucuri nokian wr g2 (am observat ca sunt pe primul loc in topurile cauciucurilor de iarna)
acum sunt in cautari de becuri galbene h11 + toba finala ..sa vedem ce gasesc si pe unde..
Imagine

Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Pentru toba vezi aici: viewtopic.php?f=89&t=3706" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
rado

Mesaj de rado »

am reusit in sfarsit cu toba ..dar a iesit ceva super , am sa atasez poze, am pus o toba carbon JOM la cei de la pilot insa la pitesti , eu acolo am mai facut acum cativa ani un traseu complet si sunt foarte buni, seriosi si te trateaza cu multa atentie , aici in bucuresti am fost am vazut ..nu prea am fost multumit, oricum sa revin la toba ca aia e importanta :)
are un sunet super, sper sa pun si un filmulet unde sa auziti, chiar la relanti se face remarcat, foarte gros profund..mai mult il simti decat il auzi..am mai avut esapament borla and stuff insa nimic asemanator , am fost cu un prieten ce si-a pus borla insa sunetul nu e la fel de profund, este foarte usoara, am comparat-o cu cea magnaflow (cea care e la promotie pe site) e la jumatate ca si greutate, o sa atasez si poze imediat sa vedeti ce si cum :ya
Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”