tremurat volan
-
onacus
De-obicei se schimba doar cele fata, pentru ca acolo apare problema. Cele spate sunt foarte rar folosite la frana, iar atunci cand sunt folosite nu se incalzesc suficient pentru a se putea deplaneiza in cazul in care ajunge pe ele apa.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
onacus
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Sa nu mai zica nimeni ca piesele de schimb la masinile franceze sint scumpe.
Fratele meu a schimbat la un golf 4 si tot cam atit a fost daca nu un pic mai scump. Si la multe alte piese am observat ca nu sint diferente enorme. Dar nu se compara pretul de achizitie. Si am ajuns la concluzia ca masinile germane nu mai sint ce erau odata. Scuze de off topic.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Mitul masinilor germane a fost infiintat de masin precum porche sau mercedes benz - cobrele anilor 70-85. De acest mit insa s-a profitat la nivel de marketing. De ce nu zice nimeni nimic de masinile britanice, care au fost cam tot timpul foarte bune (asta ca sa raminem in europa, si sa nu trecem la japonezi)?
E posibil ca fratele tau sa fi schimbat placutele la un service unde ori are cunostinte ori nu e in minunata retea porche, deci nu a pus placute "de firma" de la prostii de la VAG. Ca si reper, un kit placa de presiune + disc ambreaj costa cu tot cu montaj cam 800RON in reteaua citroen pentru un 1.6i/110CP, si vreo 1600 sau 1650 in reteaua sandra automobile sau alti_ratati_din_reteaua_de_hoti_agreati_VAG pentru un golf 1.4i/80CP.
E posibil ca fratele tau sa fi schimbat placutele la un service unde ori are cunostinte ori nu e in minunata retea porche, deci nu a pus placute "de firma" de la prostii de la VAG. Ca si reper, un kit placa de presiune + disc ambreaj costa cu tot cu montaj cam 800RON in reteaua citroen pentru un 1.6i/110CP, si vreo 1600 sau 1650 in reteaua sandra automobile sau alti_ratati_din_reteaua_de_hoti_agreati_VAG pentru un golf 1.4i/80CP.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
si eu
am schimbat si eu discurile fata la 27000 km pe garantie , insa placutele de frina (recomandat o pereche noua la discuri noi) au costat 360 lei cu tot cu manopera
cam atita
cam atita
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
gusti
- The man with the C4
aveti idee unde as putea sa imi echilibrez rotile?
de ceva vreme a inceput sa tremure destul de putin masina la peste 120km/h si desi nu e foarte deranjant nu vreau sa o las sa se agraveze.
asa ca daca stiti un loc unde pot sa-mi echilibrez rotile intr-un mod cat mai profesionist si binenteles fara sa las x milioane atunci va rog nu fiti sfiosi
de ceva vreme a inceput sa tremure destul de putin masina la peste 120km/h si desi nu e foarte deranjant nu vreau sa o las sa se agraveze.
asa ca daca stiti un loc unde pot sa-mi echilibrez rotile intr-un mod cat mai profesionist si binenteles fara sa las x milioane atunci va rog nu fiti sfiosi
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
B 52 NPO
-
onacus
Cred ca la marea majoritate a centrelor de echilibrat se face treaba ok.
Eu de exemplu cand mi-am pus cauciurile de iarna, cei de unde mi-am luat cauciucurile asigurau si montarea. La 170Km/h pot sa iau mainile de pe volan si masina merge drept. Si asta din prima echilibrare (n-am mai trecut pe la ei de cand le-am montat).
Eu de exemplu cand mi-am pus cauciurile de iarna, cei de unde mi-am luat cauciucurile asigurau si montarea. La 170Km/h pot sa iau mainile de pe volan si masina merge drept. Si asta din prima echilibrare (n-am mai trecut pe la ei de cand le-am montat).
-
onacus
Sincer sa fiu nu stiu cat costa pentru ca era gratuita daca cumparai de la ei anvelopele. Dar sigur era ieftin.
DAAAR, uite site-ul lor cu preturile la manopera: http://www.anvelopa-janta.ro/service-ro ... velope.php
Deci pentru o roata R16 ca la noi ar fi 15 lei.
Sunt pe Blvd. Mihalache intersectie cu Banu Manta. Au si harta pe site.
DAAAR, uite site-ul lor cu preturile la manopera: http://www.anvelopa-janta.ro/service-ro ... velope.php
Deci pentru o roata R16 ca la noi ar fi 15 lei.
Sunt pe Blvd. Mihalache intersectie cu Banu Manta. Au si harta pe site.
-
onacus
Geometria nu se face la vulcanizare, ci la ateliere care fac geometria (deobicei scrie mare GEOMETRIE ROTI acolo unde se face). Sunt si astfel de ateliere care au si vulcanizare.
Iar de facut.... intorc de niste piulite care iti muta bratele de la masina si astfel se schimba unghiurile la roata. (Asta asa foarte succint
)
Iar de facut.... intorc de niste piulite care iti muta bratele de la masina si astfel se schimba unghiurile la roata. (Asta asa foarte succint
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
...totul pe baza unor date furnizate de o aplicatie care verifica/masoara geometria existenta (exista cite un template pentru fiecare model de masina) si le spune la baietani exact cit sa invirta de piulite. De exemplu daca faci geometria laun C4 dupa rulind aplicatia pentru peugeot 307, cel mai probabil dupa 500m ai sa parchezi in forta intr-un stilp (cu alte cuvinte cei care-ti fac geometria tre' sa aiba atit acea scula de masurat cit si datele fix pentru modelul tau de masina).onacus scrie:Iar de facut.... intorc de niste piulite care iti muta bratele de la masina si astfel se schimba unghiurile la roata. (Asta asa foarte succint)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)