zgomot la franere

Scrie răspuns
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

zgomot la franere

Mesaj de byte »

Am doua mici "probleme" cu franele:
1) de ceva timp am un zgomot ciudat la franare pe spate dreapta. Este ca un fel de harait, asemanator cu zgomotul pe care il provoaca placutele cand sunt consumate. Zgomotul se aude doar la viteze mici si nu este foarte puternic. Nu cred ca placutele sunt gata pentru ca masina are 12 000 km.
2) un alt zgomot ciudat este cand dau cu spatele si franez ... nu este zgomotul obijnuit pe care il are C4, e atat de puternic incat parca masina vibreaza ...

A mai avut cineva problemele astea?
Am facut programare in service ... dar dureaza ... ca la noi 1 saptamana.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Posibil etriere spate necomforme.La mine facea ca o vaca cand dadeam cu spatele si nu numai.
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

La tine s-au rezolvat pe garantie? A trebuit sa insisti cum au fost cei de la service?
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Am impresia ca lui Stevey i le-au schimbat si celputin nu mai faceau la fel de tare. Mie mi0au spus sa mai astept ca e posibil sa se gaseasca alta solutie, pentru ca nici actuala solutie nu rezolva 100% problema. Asta se intimpla insa anul trecut prin primavara, si n-am mai insistat pentru ca in afara de asta si greieri masina mea nu are nici o alta problema.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”