Rechemari
-
gonty
- Profu'
- Numar Inmatriculare: IS96DEA
Rechemari
Oare sunt singurul fraier
care a primit o scrisoare de la Citroen Romania prin care eram invitat sa merg la cel mai apropiat dealer sa faca un update pentru calculator? Cica este vorba despre FAP. Poate ma lamureste d-nul Mugurel despre ce este vorba. Pot sa mai astept pana la revizie (in martie) sau este urgenta mare?
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
Re: Rechemari
in scrisoare se refera exact la ce e de facut.gonty scrie:Oare sunt singurul fraiercare a primit o scrisoare de la Citroen Romania prin care eram invitat sa merg la cel mai apropiat dealer sa faca un update pentru calculator? Cica este vorba despre FAP. Poate ma lamureste d-nul Mugurel despre ce este vorba. Pot sa mai astept pana la revizie (in martie) sau este urgenta mare?
ar trebui sa scrie ceva de genul... XQK, sau asemanator.
Ai fost? s-a rezolvat?
-
dimabogdan
-
gonty
- Profu'
Intre timp am facut revizia de un an si 19000 km. Din pacate nu au putut sa faca update-ul intrucat nu s-au putut conecta in Franta
- cica din cauza ca era sambata. A ramas sa revin, cand voi avea un drum prin Suceava (oare astia din Iasi nu au de gand sa se deschida mai repede
?)
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
La un moment dat astia din iasi aveau la intrare un panou care avea si un numar de telefon, dar dupa cum arata simbata suportul de panou (am intrat in parcarea service-ului sa arunc o privire) parea ca a fost mutat de un camion sau ceva mare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
gonty
- Profu'
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
mda .. de ala trebe sa faca si la "vishinica" !!! update.
mie nu ..
mie nu ..
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;