Problema cu incuietoarea portbagajului

Scrie răspuns
Taelyn

Problema cu incuietoarea portbagajului

Mesaj de Taelyn »

Salutare la toata lumea,

De exact doua zile am urmatoarea problema la portbagaj: daca las masina in pace cateva ore (cand o las parcata peste noapte, sau la servici etc) nu pot sa deschid portbagajul. Apas pe butonul de sub haion de multe ori, trag etc. si nimic. Abia dupa vreo 4, 5 apasari, trageri, injuraturi binevoieste ca sa se deschida. Dupa ce s-a deschis nu mai are problema respectiva pana cand iarasi il las in pace cateva ore. Daca incerc imediat dupa reusita deschiderii, portbagajul functioneaza fara gres de fiecare data.

Mentionez ca butonul pare sa functioneze "corect" oricand (sunetul scos este similar de la o ocazie la alta), doar ca nu deschide.

Care poate sa fie problema? Daca ma duc la Citroen, trebuie sa ma creada pe cuvant, ca doar nu voi lasa masina 10 ore la ei in parcare ca sa pot reproduce evenimentul :D.

Va multumesc,

T.
C4 SX Pack berlina, 2l HDi, 6 viteze, faruri bixenon, directionale, Sable de Langrune
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

E problema clasica la incuietoarea portbagajului de la berline si se rezolva pe garantie. Fa-ti programare in service si asta e.

La mine pe linga faptul ca uneori nu se deschidea, alteori se deschidea imediat ce se dezactiva inchiderea centralizata :D
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Taelyn

Mesaj de Taelyn »

Multumesc de raspuns...

O intrebare mai am: cam cat dureaza ca sa inlocuiasca ce e de inlocuit? Sper ca nu mai mult de o zi.
C4 SX Pack berlina, 2l HDi, 6 viteze, faruri bixenon, directionale, Sable de Langrune
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Intr-un service cu oameni normali dureaza cam 30 de minute cred. La ats... nu vreau sa anticipez.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”