Xenon pe C4

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Scrie răspuns
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cred ca o sa pun pana la urma deoarece pretul a mai scazut si cred ca le poti da jos destul de usor.acum am mai descoperit ca este deosebire mare intre intensitatile xenonului. optim cred ca este cel de 4300 k voi ce stiti?
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

eu am de 6000 si nu ma plang. Este super odihnitor la condus lung
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Si eu am tot de 6000k si mi se par cele mai potrivite :D Cele de 8000k sunt prea albastre si incepi sa pierzi din puterea lor iar la cele de 4000k castigi in vizibilitate dar culoarea luminii e practic alba,astfel pierzi in ''impresia artistica'' data de nuanța albastra specifica xenonului.Am mai vazut becuri de 10000k si chiar 12000k dar n-as recomanda nimănui aceste valori.Nu stiu daca exista si becuri cu valori intermediare cum ar fi 4300 :roll: :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Exista de 4300k dar mi s-a parut ca arata cam ca halogenele stock.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

pasare scrie:
mihaysmen scrie:chiar asa care aveti montat aftermarket si pot veni pana la voi sa vad si eu care`i treaba?
Ti-am spus,eu mi-am montat.Daca vrei ne putem intalnim luni seara in zona Titan :D
mihaysmen, pe la ora 19 sunt in zona Titan,daca te mai intereseaza sa vezi niste xenoane anunța-mă :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

b-10-ake scrie:Sal,tocmai mi-am achizitionat un astfel de kit pentru c4-ul meu si l-am si montat
Daca e cineva interesat kit-ul si instalarea pe care o voi face eu costa in total 450 ron
Sunt disponibile nuantele de culoare 6000k(cel mai apropiat de alb) si 8000k(mai spre albastru)
Aveti aici si o poza cu ele montate si aprinse

http://img246.imageshack.us/my.php?imag ... 197is8.jpg
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

@pasare pai vin daca tot te`am stresat :D ramane atunci la ora 19 vizavi de magazinul Titan?
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

mihaysmen scrie:@pasare pai vin daca tot te`am stresat :D ramane atunci la ora 19 vizavi de magazinul Titan?
OK :D
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

Dupa cum spuneam in celalalt thread care a fost mutat aici
KIT Xenon faza scurta C4 (H7) + montaj=450 Ron
Nu am pe stoc nu ma ocup cu asta si o voi face in masura timpului disponibil daca exista doritori iar daca aveti vreun kit si nu va pricepeti sa le montati manopera costa 100 lei.
Fac asta ca sa strang bani de un set de faruri angel eyes ,montatul de xenoane nu e meseria mea si nici nu cred ca o sa mai fac asta dupa ce reusesc sa imi iau farurile.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

DA m`am hotarat la urmatorul salariu imi iau si eu xenoane. M`am intalnit cu @Pasare (merci ptr timpul acordat) si chiar merita .Ake pretul tau e cam mic . ce marca sunt? garantie banuiesc ca nu poti sa oferi cum fac altii.
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

Ba da dau garantie 2 ani la ele,ele de fapt costa ceva mai putin decat pretul cu care le dau asa ca pot sa dau si factura dar pe o suma un pic mai mica.
Nu stiu marca habar nu am si am cutia de la ele in masina,oricum teoretic pot da kit-ul pe care il am pe masina instalat de 2 zile ca sa nu stea lumea sa astepte dupa mine,ma si ajuta intr-un fel daca se doreste si montaj,pentru ca am deja capacele de la far gaurite nu mai imi trebuie nimic altceva decat sa veniti cu masina voastra.
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

Nu am putut da edit la postul de mai sus
Ce am eu pe masina nu mai merge refolosit nu mai pot sa scot aricii de prindere de la balasturi asa ca in continuare pentru doritori ofer doar manopera la 100 ron,operatiunea dureaza maxim o ora in mod normal,kit-urile le puteti lua de oriunde.
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

gata am montat si xenoane GT-HID de la Doc de 6000k . recomand cu incredere omul. Cei de acolo au alte lucruri mai complexe de facut asta e floare la ureche . Durata max 1 ora. Poze diseara :D
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

mihaysmen scrie:gata am montat si xenoane GT-HID de la Doc de 6000k . recomand cu incredere omul. Cei de acolo au alte lucruri mai complexe de facut asta e floare la ureche . Durata max 1 ora. Poze diseara :D
Felicitari :D Vei vedea că noaptea a devenit de-acum mai ''luminoasă'' 8) Nu uita de reglajul farurilor :wink:
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

Sa le stapanesti sanatos,aseara am dat o tura pe centura si pe A2 si am observat ca daca am farurile reglate la jumate nu primesc flash-uri tot ce e mai sus e deranjant pentru cei de pe contrasens.
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”