Jante de 18'' pe C4 Coupe, merge?

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Si in afara de asta, vezi mai gasi pe acolo niste articole extremde interesante. Uitati ca-s de la mazda, ginditi-va ca-s despre masini.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Sunt doua probleme cu jantele pe 18'':prima ar fi că ai necazuri cu denivelările, masina resimțtindu-le mult mai acut decât cu jantele de 16'',iar a doua, ce te faci cu poliția, că in talon scrie 16'' si 17'',iar dacă în Romania te mai descurci, in alte țari n-ai nici o șansă :( Oricum, jantele arata super, si dacă mai umbli putin la preț se va găsi un doritor :D Părerea mea :lol:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
c4upe

Mesaj de c4upe »

pasare, sa stii ca jantele de 18" chiar nu fac nici o problema, cel putzin in nici un caz la gropi si prostii. Iar cu talonu', te poti duce fain fr la RAR, ii dai ceva aluia si t le omologheza f ushor si f repede. Io pana acum nu am avut nici o problema cu ele. Mai degraba s-au luat de folii decat de jante :)) Io sincer sa fiu imi lua pe 19", dar nu erau modelu' acesta decat maxim 18". Iar in alte tari daca ai in talon jantele trecute nu ai absolut nici o problema. Am un prieten care a are de 19" pe alta masina si am fost cu el fara nici o problema pana in afara, de unde mi le-am si luat :)
Bogdan, ms :)) Esti ochi si urechi.. :P
Iar cu pretul eu zic ca e rezonabil tinand cont de faptul ca anvelopele sunt aproape nou noute si jantele sunt pe 18". Faceti si voi un calcul 1150 E jantele + 5 mil/buc GoodYear Eagle F1 225/40/R18 si vedeti cam cat vin :)
PS: Mai postez inca 4 poze (mai vechi) cu jantele:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
BLACK PEARL
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Să ințeleg ca tu ai rezolvat problema cu RAR-ul si ai in talon 19''? Te intreb pt.ca in ultima vreme chestia aia cu ''dat ceva'' la RAR nu prea mai merge :(
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
c4upe

Mesaj de c4upe »

Eu nu le am omologate in talon, pt ca nu am avut nici o problema. Daca chiar zici ca nu merge (ceea ce nu cred, probabil nu te duci tu la omu potrivit) le dai jos si le pui pe cele din fabrica si treci si iti recapetzi talonu.
Eu vorbeam de un prieten care a avut tot de 16" dar nu pe C4 si maxim autorizat are de 18" si a pus de 19" si nici el nu a avut nici o problema si a iesit si din tara cu masina, dar el a fost la RAR si le-a trecut.
Acu daca tu traiesti cu spaima asta probabil masina ta va ramane la fel, pt ca cam ce orice lucru pus pe masina (kit xenon, folii, jante, pozitii albastre sau alte culori si tot felu' de chestii care fac masina mai interesanta si mai altfel decat cele de fabrica) in afara de kit exterior si inca vreo cateva, poti sa ai probleme cu politia. Asta ar insemna sa nu-si mai tuneze nimeni nimic :) Dar ti-am zis cu jantele chiar nu e nici o problema pt ca se pot omologa pt ca sunt si firme care au jante pe 18" pe C4 si pt asta itzi da o foaie cu care te poti duce la rar si nu comenteaza. Cauta pe net si vei vedea ca asa e. Imi pare rau ca nu mai stiu unde am vazut ca-ti aratam. Ti-am zis toate acestea ca idee, tu potzi ramane pe ideea ta. :lol:

Toate ca toate anuntzul ramane valabil :))
BLACK PEARL
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Daca pe acelasi sasiu constructorul a mai montat jante de dimensiunea aia nu e nici o problema sa rezolvi la rar. Daca insa discutam despre un model de janta/pneu care nu a fost montat de constructor (cum e cazul jantelor 7x18/7.5x18 si pneuri altele decit 195/65/r15, 205/55/r16 si 205/50/r17) s-ar putea sa fie o problema la rar (e posibil sa se poata dar dureaza omologarea o droaie).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

se cheama omologare artizanala si costa de mai bine uiti
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
c4upe

Mesaj de c4upe »

Deci eu nu spun din auzite, cum am mai zis.. am un prieten care a avut 16" si a pus 19" si a trecut raru' f simplu` si f ushor. Ca sa nu mai vb de folii ca ii bagi ceva in buzunar si te trece, ma refer la ITP. Tot sursa sigura.
Eu nu bag pe gat spusele mele nimanui, cui ii place cumpara, cui nu.. merge in continuare pe 16" din fabrica sa fie in regula cu masina :)
Si cu asta am incheiat subiectul. Exact cum spunea si Bogdan, dk e facem un post suplimentar la alta sectiune. Stricam sectiunile site-ului. Bafta!
BLACK PEARL
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

te rog sa ma crezi ca stiu ce inseamna RAR si omologare artizanala, intr-un cuvant mai bine iti dai tese in oo si nu te duci. daca ramai fara talon treci la jantele originale si il iei inapoi.
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Si eu am ramas fara talon la masina si sfatul meu este sa mergi asa cu ea, pana te arde careva, platesti amenda de 120 de lei, 70 lei infatisarea la RAR si iti recuperezi talonul..

Atat am dat eu cand mi l-au luat pentru stopuri...
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Ca sa fiu sincer, in afara de data cand a fost razia la Pescarush, cand au venit pusi pe asa ceva, eu nu am auzit niiodata pe cineva in RO sa ramana fara talon din cauza jantelelor.
Daca ma supar sterg de pe cauciuc cifra de la marimea jantei si ii las sa se uite ca prosti :lol:

Dar daca iesiti din tara aveti grija pt ca acolo este cam nasol.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”