Probleme cu prezoanele
-
Radu_CBU
Probleme cu prezoanele
Salut! Astazi am schimbat sau mai bine zis am schimbat partial jantele originale cu jantele cu cauciuc de vara shi zic partial pentru ca o roata nu am reushit sa o dau jos
..... un prezon , cel cu antifurt, nu a vrut sa se deschida (am rupt chiar shi o cheie). Am fost la metro am luat alta cheie shi cand am incercat a doua oara, antifurtu a sarit de pe prezaon care s a tocit cam urat
shi nu mai agatza aproape deloc... Am fost la vreo 3 vulcanizari shi mi s a spus ca nu au cu ce sa ma ajute si la citroen nu era deschis fiind sambata . Deci poate aveti voi vreo solutie...poate vi s a intamplat shi voua cine shtie deshi nu va doresc...
((
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
era ideal sa fi dat la inceput cu silicon ceva. acum nu stiu ce si cum, vb cu baietii de la ats, insa vb frumos k e cam de oaie ce ai tu pe acolo
Se scoate cumva, stai linistit insarezonul ala e compromis. Oricum, din descrierile tale 'tehnice' pls. lasa pe altul sa dea cu siliconul (nu e chiar silicon, e un spray special pentru faze de genul 'chestii intepenite'. Ma mira ca pe la vulcanizarile la care ai fost nu te-au ajutat. Pentru ca de la ei totusi am pretentii: sta stiu: rotzi, sau asta ar trebui sa stie
Se scoate cumva, stai linistit insarezonul ala e compromis. Oricum, din descrierile tale 'tehnice' pls. lasa pe altul sa dea cu siliconul (nu e chiar silicon, e un spray special pentru faze de genul 'chestii intepenite'. Ma mira ca pe la vulcanizarile la care ai fost nu te-au ajutat. Pentru ca de la ei totusi am pretentii: sta stiu: rotzi, sau asta ar trebui sa stie
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
candymann
-
pesteimputit
- custom sound systems
prezonul ala nu poate fi salvat. trebuie sudat peste el fie antifurtul fie o piulita teapana si scos de acolo.
am patit si eu asta la scenic. in principiu daca nu te descurci imi dai un pm si te trimit la niste prieteni care au un service si care mi-ua scos si mie prezonul
am patit si eu asta la scenic. in principiu daca nu te descurci imi dai un pm si te trimit la niste prieteni care au un service si care mi-ua scos si mie prezonul
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
- vladut_v
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
pesteimputit
- custom sound systems
oameni buni janta nu are nimic si daca sunt cele de fabrica nu se va vedea pt ca prezoanele sunt sub capac
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
Black C4 VTS
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Tu vrei sa scoti prezonul cu surubelnita???vladut_v scrie:Nu cumva se poate face un sant in prezon cu un disc mic de flex, in care sa infigi un cap de surubelinta/ceva, fixat pe pistolul cu aer comprimat ? Nu vad sa iasa decat cu pistolul cu aer comprimat, la vulcanizatori.
Cea mai buna solutie estea cea cu sudatul, iar daca omul care sudeaza se pricepe nu o sa-ti afecteze janta.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
Radu_CBU
gataaaaa!!! problema a fost rezolvata fara nici un fel de urme ! dar nu la citroen ca imi cereau 600 mii pe ora manopera
shi le lua ceva timp cica. Am fost la un service shi au facut o baietii (cu un discount pentru ca mai aveam o mashina in service ul respectiv m a ajuns 800 mii) Va multumesc pentru sfaturi!
- vladut_v
-
Radu_CBU
Au dat o gaura in prezon destul de adanca (cam 3/4 din lungimea lui) shi in gaura respectiva au bagat un alt prezon special(cum au zis baietii de la service) care nu are filet ci un fel de santuri longitudinale iar capul este la fel ca unul normal si care intra oarecum fortat (l au impushcat cu pistolul ca sa intre in gaura respectiva)....shi dupa l au desfacut pur si simplu. Cam asta au facut.
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI