Cand spui ca antifonezi capota, de fapt pentru cine vrei sa o antifonezi? Pentru cei de afara?
Antifonare capota
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
haideti sa intelg o chestie: la mine singurul zgomot care se aude cand stu in dreapta sau in stanga vine de la partea dintre compartimenrul motor si habitaclu. In rest silence. A, bun, deschid geamul, e altceva. Bine, cu toba sport la plecare, accelerari si decelerari se aude, in rest liniste. Mi se pare chiar mai putin zgomotoasa. Asta atata timp cat nu iesi afara din oras si nu ii dai talpa. Dar la mine e normal sa se auda 
Cand spui ca antifonezi capota, de fapt pentru cine vrei sa o antifonezi? Pentru cei de afara?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
La ce chedere la prag si pe usi te referi ? Nu are deja ? Sau sunt altele mai bune ?mugurel scrie:adica voi vorbiti de VTS.
solutia: geamuri laminate, chedere pe cadrul pragului, chedere pe usi, rezultat silence pana in 4500, sound de motor after!
imi dau seama ca vTS-ul intruneste toate doleantele voastre! yupii!
daca ar avea 330CP, AWD 4usi si 20,000euro, cred ca ar fi cea mai vanduta masina de pe planeta.
din pacate nu e chiar asa...nimeni nu e perfect, nici macar tu insutzi.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
- Deese
- Omul cu plasticele
Mi-as lua, dar chiar nu am bani.
Daca sa zicem ca as vinde actuala masina, desi n-am motive, decat niste `fineturi` in plus, gen geamuri laminate as pierde destui bani pe ea pentru ca e franceza, deh, romanii, si n-are sens.
Cand o sa apara C4 v2 mai vedem
Oricum, vreau sa vad si e un VTS cand ajung pe la voi. Sunt convins ca isi merita banii, insa asta e, n-aveam 4.000 euro in plus cand am luat-o pe a mea.
Daca sa zicem ca as vinde actuala masina, desi n-am motive, decat niste `fineturi` in plus, gen geamuri laminate as pierde destui bani pe ea pentru ca e franceza, deh, romanii, si n-are sens.
Cand o sa apara C4 v2 mai vedem
Oricum, vreau sa vad si e un VTS cand ajung pe la voi. Sunt convins ca isi merita banii, insa asta e, n-aveam 4.000 euro in plus cand am luat-o pe a mea.
- silvius
Deese, problema e asa cum spune mugurel: daca nu ai geamuri laminate, daca nu ai chedere si pe usi si pe cadrul ramei, apoi antifonarea usilor, si a bordului, o sa auzi zgomotul.
Nu stiu cat de tare se aude la alt C4, eu unul sunt happy cu ce am, si dupa cum am mai spus nu am pretentii acum dupa ce am facut modificari.
Daca vrei sa scapi de zgomote ai treaba serioasa la masina, insa ultima chestie la care trebuie sa umbli este capota
Nu stiu cat de tare se aude la alt C4, eu unul sunt happy cu ce am, si dupa cum am mai spus nu am pretentii acum dupa ce am facut modificari.
Daca vrei sa scapi de zgomote ai treaba serioasa la masina, insa ultima chestie la care trebuie sa umbli este capota
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
- Deese
- Omul cu plasticele
Pai chedere pe usi am. De asta intrebam, sunt chedere mai speciale? Pentru ca nu cred ca se mai fac masini fara chedere 
Geamuri laminate n-am, asta e, costa prea mult sa le pun laminate de la Citroen.
Antifonarea usilor o sa o fac, pentru ca vreau sa schimb si boxele cu niste Focal.
Antifonarea bordului...din cate stiu si aici exista o minima antifonare (stiu asta de la masinile de clasa mica, e posibil ca la C4 sa fie chiar mai ok)
Oricum, de cand cu temperaturile mai mari de afara motorul e mai silentios, si de cand am pus azot in roti chiar au scazut zgomotele de rulare ale rotilor, testat chiar azi pe portiunea buna a soselei Giurgiu- Bucuresti)
Geamuri laminate n-am, asta e, costa prea mult sa le pun laminate de la Citroen.
Antifonarea usilor o sa o fac, pentru ca vreau sa schimb si boxele cu niste Focal.
Antifonarea bordului...din cate stiu si aici exista o minima antifonare (stiu asta de la masinile de clasa mica, e posibil ca la C4 sa fie chiar mai ok)
Oricum, de cand cu temperaturile mai mari de afara motorul e mai silentios, si de cand am pus azot in roti chiar au scazut zgomotele de rulare ale rotilor, testat chiar azi pe portiunea buna a soselei Giurgiu- Bucuresti)
- silvius