"Greierasii" - Mic ghid de identificare&ucidere
- Mihay
- Supermoderator
- SR71Blackbird
Am si eu unul....mi se pare ca e undeva in ...montantul central stanga, stalp sau ce-o mai fi ala, pare sa fie vreun fir prin interior care isi face de cap.....e chiar la urechea mea...
Parca din cand in cand se mai aude cate ceva si pe la unul din colturile lunetei....dar cea mai mare galagie o face roata de rezerva....am bagat carpe dedesubt, s-a mai ameliorat, dar cum in perioada asta drumurile in Iasi sunt proaspat "arate".... Sunt curios cati o sa mai adun pana or mai pune astia niste mamaliga in gropile alea nenorocite...btw de la ultima plombare generala am numarat exact trei saptamani pana ce aceleasi gropi si-au facut din nou aparitia.....Dorele, mai cu talent!
Parca din cand in cand se mai aude cate ceva si pe la unul din colturile lunetei....dar cea mai mare galagie o face roata de rezerva....am bagat carpe dedesubt, s-a mai ameliorat, dar cum in perioada asta drumurile in Iasi sunt proaspat "arate".... Sunt curios cati o sa mai adun pana or mai pune astia niste mamaliga in gropile alea nenorocite...btw de la ultima plombare generala am numarat exact trei saptamani pana ce aceleasi gropi si-au facut din nou aparitia.....Dorele, mai cu talent!
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
mihaysmen arunca o privire la discutia asta:
viewtopic.php?t=974&postdays=0&postorder=asc&start=0
Pe langa greierele asta, dupa ce am rezolvat problema cu ciorapeii au mai disparut niste zgomote pe care le aveam la trecerea peste denivelari din cauza ca loveau in aparatoarea de plastic din jurul rotii.
Greierasul ala din stalpul din stanga il am si eu si nu i-am dat de cap, daca aflati vre-o solutie astept cu nerabdare
.
Pe langa greierele asta, dupa ce am rezolvat problema cu ciorapeii au mai disparut niste zgomote pe care le aveam la trecerea peste denivelari din cauza ca loveau in aparatoarea de plastic din jurul rotii.
Greierasul ala din stalpul din stanga il am si eu si nu i-am dat de cap, daca aflati vre-o solutie astept cu nerabdare
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
- manuxxl
- Numar Inmatriculare: BT 11 KAT
byte scrie:mihaysmen arunca o privire la discutia asta:
Greierasul ala din stalpul din stanga il am si eu si nu i-am dat de cap, daca aflati vre-o solutie astept cu nerabdare.
si eu cred ca am aceleasi probleme cu zgomote cand trec peste denivelari. fii te rog mai explicit. de care aparatori de plastic e vorba...si ce trebuie sa le fac. ma exaspereaza trancanelile alea... pls
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Deci aparatorile alea de plastic (ciorapeii) le vezi daca te uiti intre roata spate si aripa. Rolul lor este de a proteja amortizoarele impotriva prafului si a mizeriei.
Problema cu ele este ca in partea de sus sunt prinse pre bine si se desprind din locasul lor. Daca sunt desprinse la trecerea peste gropi lovesc in aparatorile de plastic din jurul rotii sau in caroserie.
Rezolvarea problemei la mine a fost sa le lipesc inapoi folosind silicon de exterior. Initial ele au fost lipite acolo tot cu un fel de silicon.
Problema cu ele este ca in partea de sus sunt prinse pre bine si se desprind din locasul lor. Daca sunt desprinse la trecerea peste gropi lovesc in aparatorile de plastic din jurul rotii sau in caroserie.
Rezolvarea problemei la mine a fost sa le lipesc inapoi folosind silicon de exterior. Initial ele au fost lipite acolo tot cu un fel de silicon.
TM-11-NDZ
- Mihay
- Supermoderator
OFFFF in sfarsit m`am prins unde era ascuns al meu. am zis ca e bancheta spate..nu e ; ca e scaunul de la sofer..nu e , ee azi l`am dibuit. e in chestia aia in care bagi centura de siguranta. si este in viata tot timpul cand ai centura pusa
aici e dl Greiere
aveti idee cum sa`l dau afara ? sau macar sa plateasca taxa. aa si nu vorbeste cand se misca in fata sau in spate suportul asta in care sta prinsa centura doar cand e bagata inauntru
aici e dl Greiereaveti idee cum sa`l dau afara ? sau macar sa plateasca taxa. aa si nu vorbeste cand se misca in fata sau in spate suportul asta in care sta prinsa centura doar cand e bagata inauntru
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Baga niste spray ceva in el.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Mihay
- Supermoderator
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
D-ala pt scartaieturi nu stiu cum se numeste. Asa am patit si eu si am dat cu spray din ala si a tacut...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- Mihay
- Supermoderator
- Mihay
- Supermoderator
- Mihay
- Supermoderator