Parbriz ciobit

shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Inteleg ca vrei sa-i faci ceva si ca iti sta pe creier, inteleg perfect, dar asa a incercat si vladut_v in topicul despre care aminteam si nu a mers.
Si eu am luat o piatra cam acum jumatate de an si am si acum parbrizul ciobit cativa milimetri, insa am avut noroc si nu s-a intins.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

mituc scrie:Du-te cit poti de repede la o firma dintr-asta de vulcanizat parbrize. Daca zici ca are 2 fire e posibil sa se extinda daca nu iei imediat masuri.
o sa merg maine la expertdetailing
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

din pacate programarea la expertdetailing nu mai este valabile, azi dimineatza cand m-am urcat in masina am vazut cum dintro ciobitura destul de mica, acum s-a intins pe aprox un sfert de parbriz...deci nu-i cale de intors si trebuie schimbat; am rezolvat repede cu politia si cu dosarul de dauna la Omniasig (am ceva relatii pe acolo) si acum astept pt sapt viitoare sa vina parbrizul din Franta...o sa-l schimb la ATS.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

scuze de off si eu am pile la omniasig :D dar vroiam sa`mi zici daca ats au decontare directa cu ei
florin

Mesaj de florin »

ultima data cand am facut masina pe asigurare , la ts am dat banii din buzunar si pe urma a trebui sa astept 1 sapt si ceva ca sa imi iau banii de la omniasig
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

mihaysmen scrie:scuze de off si eu am pile la omniasig :D dar vroiam sa`mi zici daca ats au decontare directa cu ei
stiu pe cineva la ATS, sper sa ma rezolve :), la urma urmei sunt obligati sa deconteze, doar de asta platesc o poala de bani pentru casco
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

da nu stiu cat te poate ajuta ats...e vorba de contract intre cele doua parti daca au bine daca nu...pile :D mai e varianta sa iti dea ats devizu si factura, fuguta cu el la omniasig...iti da banii a 2 zi ca nu costa cine stie ce si apoi iti iei masinutza oricum pe casco poti sa faci la orice service fara sa pierzi garantia
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

mihaysmen scrie:da nu stiu cat te poate ajuta ats...e vorba de contract intre cele doua parti daca au bine daca nu...pile :D mai e varianta sa iti dea ats devizu si factura, fuguta cu el la omniasig...iti da banii a 2 zi ca nu costa cine stie ce si apoi iti iei masinutza oricum pe casco poti sa faci la orice service fara sa pierzi garantia
am "relatii" si la ATS si la OMNIASIG (inchei si polite pt ei ) asa ca totul ar trebui sa mearga uns, deja am pregatit terenul :)
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

ca de obicei ATS este de o mare kko...nu raspunde nimeni pentru o programare...stiti si voi cum este...
ce parere aveti despre cei de la AGER, am vorbit astazi acolo si deja parbrizul pe stoc...merita sa merg acolo sau mai astept pana poate reusesc sa prind pe cineva la ATS si poate ma programeaza si pe mine peste enspe luni....
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Du-te la AGER
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

Bogdan scrie:Du-te la AGER
ok asa o sa fac, vad ca deja pokemonii astia de la ATS deja au inceput sa ma plimbe....
dar cu garantia pe masina se intampla ceva?
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

am fost la AGER astazi...

mi-au spus ca nu au ce sa-i mai faca fisurii mele din parbriz

preturile la ei la parbrize cu tot cu montat sunt astfel:
parbriz import Germania + montat = 560 ron
parbriz import Hong-Kong + montat = 470 ron
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
sip

Mesaj de sip »

vladut_v scrie:Cel mai rau scenariu s-a adeverit. Cand lucrarea era aproape gata, in timp ce asteptam sa se intareasca rasina sub actiunea UV, a pleznit si s-a intins zeci de cm. Acum crapaturile sunt "bandajate" cu acel scotch transparent din rasina. Deja e deranjant la condus. Nu mai ramane decat solutia Casco si cat mai urgent.

Deja ma vad schimband cate un parbriz din jumate in jumate de an. Ghinion, cu toate ca am peste 200 mii km parcursi (8 ani) si nici o ciobitura pe alte parbrize. Suprafata parbrizului de C4 e uriasa si se pare ca foarte sensibila.

Asa arata ciobitura initial:
Imagine

Deci cu asa ceva sa nu va duceti la clinica ca e in zadar !
In scurt timp o sa-ti crape de tot ... asa am patit si eu , si apoi l-am schimbat.
La Rm Valcea au lucrat ca la carte . Nu am nimic a le reprosa !
Succes !
C4 coupe 1,6 HDi, 16v, 110CP, rosu; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronica
Noul C4, 1,6 HDi, 16v, 112CP, negru; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronel
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

@spooky, AGER e super ok. anul trecut mi-a plesnit parbrizu la C1. Pietricica, caldura excesiva din august l-a dat de gard. Am intrebat la ATS, 2 saptamani de asteptare, si 14 milioane cu tot cu montaj. La casco aveam fransiza de 358 ron, am intrebat la AGER: Da, veniti maine dimineata, lasati masina, veniti pe la 4 dupa masa si-o luati. Cat costa? 450 ron cu tva cu montaj, totul. In 3 zile plecam din tara. Parbrizul e super ok. Si se merita AGER-ul.
La fel, pentru cei din Bucuresti, care aveti probleme cu ciobituri, la Ager fac astia niste stopari de va sta mintea. Aproape ca nu se vad. Lucreaza bine, repede, materiale de calitate. Il recomand cu caldura.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

heh, da, au fost super ok... mie mi-au zis ca dureaza 1-2 ore sa mi-l puna. chiar erau disponibili atunci si vroiau sa mi-l faca pe loc.
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”