Zgomote aiurea roti fata
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Zgomote aiurea roti fata
Cind trec cu rabla prin gropi si nu e in sarcina (eventual cu ambreajul calcat) sau daca in treapta 1 merg in frina de motor si apoi apas brusc ambreajul (sa zicem ca fac asta pe la 20-25Kmph) se aude in zona rotilor un zgomot ca de joc, o balanganeala sau ceva. Cind merg prin gropi se aude de fiecare data cind apare o denivelare, iar cind fac treaba cu ambreajul se aude doar cind decuplez (daca-s pe teren fara gropi, ofc).
De la ce poa' sa fie? Planetare? Capete de bara? Suspensii? Caseta de directie (valeu!)? Altceva?
De la ce poa' sa fie? Planetare? Capete de bara? Suspensii? Caseta de directie (valeu!)? Altceva?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mituc
Balanganeala era de la un capat de bara (stinga) care prinsese joc. Acum a fost schimbat si totul e brici, nu se mai aude nimic.
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
mituc
Da. Practic am postat aici doar pentru know-how sharing.DMX scrie:-bine ca s-a rezolvat !!!
Ce pot sa va spun (pentru a cita oara?!), daca aveti probleme cu ATS mergeti in provincie.
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
mituc...in sensul asta am si eu o mare problema. am vrut sa fac topic nou, dar am zis k se incadreaza aici. si eu am un sunet foarte ciudat la roti pe partea stanga. Nu-mi dau seama dak pe fata sau spate pentru k se aude abia de la 30km/h incolo. asta e de vreo 2 zile incoace...se aude k si knd ar fi un cablu ceva desprins si se invarte o data cu roata. e o combinatie intre pacaneala si scartait...si nu pare a fi un simplu greiere, plus k nu dau cu ea in toate gropile. m-am uitat la roti, nu se vede nimik ciudat...am intrat si sub mashina!!!!! nu e nimik desprins...ce sa-i fac? de la ce e???se aude destul de tare...il aud si knd merg cu muzica in masina (merg cu geamul deschis de obicei)....
pls help...k dak ma duc la dobitocii de la ATS treb sa le fac test drive k altfel nu au cum sa auda...o sa ma trateze iar k pe o nebuna...
poate unul dintre voi sa imi zica si mie de la ce e??? vin cu masina oriunde numai va rog opriti zanganeala!!!!
pls help...k dak ma duc la dobitocii de la ATS treb sa le fac test drive k altfel nu au cum sa auda...o sa ma trateze iar k pe o nebuna...
poate unul dintre voi sa imi zica si mie de la ce e??? vin cu masina oriunde numai va rog opriti zanganeala!!!!
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
NU cumva ai pietre prin cauciuc? 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
E posibil sa fie de la pietre sau un cui in cauciuc, insa daca ar fi atit de mare incit sa se auda si cu muzica tare pe asfalt lin (si cred ca nu numai) l-ai simti si in volan, mai ales ca fiind periodic ar fi si usor de identificat side desprins din restul peisajului acustic.
Lisa, tu simti ceva in volan?
Sa nu se fi intimplat ceva cu vreun rulment sau mai stiu eu ce. ++daca poti da roata jos (sau apeleaza la un prieten) si vezi daca nuai ceva pe acolo crengi ramase prin janta si se dau cu capul de etrieri. Sau, da roata jos si pentru o simpla inspectie vizuala. Si daca nu ai nici un obiect strain pe care sa-l poti indeparta mergi repejor la service.
Lisa, tu simti ceva in volan?
Sa nu se fi intimplat ceva cu vreun rulment sau mai stiu eu ce. ++daca poti da roata jos (sau apeleaza la un prieten) si vezi daca nuai ceva pe acolo crengi ramase prin janta si se dau cu capul de etrieri. Sau, da roata jos si pentru o simpla inspectie vizuala. Si daca nu ai nici un obiect strain pe care sa-l poti indeparta mergi repejor la service.
-
Lisa
- Sharky Boy
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
onacus
Nu stiu voi, da' io din timp in timp mai scot masina din oras si ii dau o talpa-doua la 170+ (se curata si cauciucurile de tot ce era pe ele) si dupa vreo ora-2 de mers normal (adica mers constant la 140-150 - ca in bucuresti este cam viol pentru masini - scuzati cuvantul floare) merge asa de frumos iar masina, de nici nu va vine sa credeti... Chiar recomand cu caldura.mituc scrie:E posibil sa fie de la pietre sau un cui in cauciuc .
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
Lisa
- Sharky Boy
ridicat masina...(de tot)...scos 4 buc roti, scos pietricele + tot tacamul...si surpriza!!! pietricele, vesele pietricele in (un fel de-a zice in...mai curand pe...nu stiu cum au ramas acolo) sabotii de frana!!!
(dak nu am nimerit-o cu sabotii si se numesc altfel...scuze) dar pe ambele parti nu doar pe stg. Acum nu se mai aude...dar am masina de aproape 1 an, am mers cu ea pe pietris, am dus-o pe plaja, am urcat la brusturet vara trecuta cu ea (pentru necunoscatori, drumul este execrabil) doar in desert nu am fost cu ea si nu s-a auzit nimik pana acum. 
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"