Tricouri si suport numar cu ClubC4.ro
-
candymann
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
-
euflorin
- Ciufy
- Numar Inmatriculare: B 386 MAI
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Dar cine a zis ca vrea sa se promoveze Citroen cumva? Sunt niste materiale promotionale cu CLUBC4.. Nu va exista insemnul Citroen pe ele .
Cat despre voturi...ce iese in poll pana vineri aia e, ce stam sa facem acum politie cu PM-uri si etc ca nu se voteaza corect bla bla..mi se pare exagerat!
Cat despre voturi...ce iese in poll pana vineri aia e, ce stam sa facem acum politie cu PM-uri si etc ca nu se voteaza corect bla bla..mi se pare exagerat!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
bogdan_nedelcu
- Mihay
- Supermoderator
bai frate cate polemici ptr un amarat de tricou . innebunesc cand vad asocierile astea cu pd, ford sau ce ati mai scris.Fratilor e un tricou si eu nu am voie sa fiu membru niciunui partid cf statutului .Oare nu aveti acasa tricouri rosii sau portocalii?? miram`as sa nu fie asa.Vorba cuiva de pe aici ..probabil n`o sa le facem deoarece or sa se gaseasca destui carcotasi ba ca`i asa ba ca`i pe dincolo si el e un amarat de tricou de 2 lei .Eu am votat rosu cu scris alb deoarece reprezinta culorile Citroen desi nu mi`ar displacea nici cel portocaliu...chiar imi surade mai mult.Vedem ce iese la vot si aia facem cui nu`i convine nu da banii si asta e mie oricum nu`mi iese absolut nici 1 leu la toata tarasenia asta doar batai de cap,pierdere de timp si benzina.Asa ca votati cei care v-ati inscris pe liste si poate ne vedem in weekend sa strangem banii
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
mihaysmen scrie:bai frate cate polemici ptr un amarat de tricou . innebunesc cand vad asocierile astea cu pd, ford sau ce ati mai scris.Fratilor e un tricou si eu nu am voie sa fiu membru niciunui partid cf statutului .Oare nu aveti acasa tricouri rosii sau portocalii?? miram`as sa nu fie asa.Vorba cuiva de pe aici ..probabil n`o sa le facem deoarece or sa se gaseasca destui carcotasi ba ca`i asa ba ca`i pe dincolo si el e un amarat de tricou de 2 lei .Eu am votat rosu cu scris alb deoarece reprezinta culorile Citroen desi nu mi`ar displacea nici cel portocaliu...chiar imi surade mai mult.Vedem ce iese la vot si aia facem cui nu`i convine nu da banii si asta e mie oricum nu`mi iese absolut nici 1 leu la toata tarasenia asta doar batai de cap,pierdere de timp si benzina.Asa ca votati cei care v-ati inscris pe liste si poate ne vedem in weekend sa strangem banii
daca tragi un tricou portocaliu pe tine si te duci pe la Mobexpert o sa te confunde lumea cu baietii de la depozit.
cum a spus si Pasare negru se decoloreaza
deci au ramas tot culorile Dinamo :d
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Ce-mi place discutia asta
Continuați,continuați că de vineri incolo, gata. Si ca sa mai pun niște paie pe foc..
portocaliiiuuu,portocaliiiuuu 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
.. rosu
poate nu va place Rosu ,
nu siteti Dinamovisti ?
faceti tricoul Alb Albastru , sau verde negru ?
ce ziceti ?
pai daca Adminu a avut ideea lasa omu sa faca ce vrea
sa promoveze CLUB C4 nu altceva
nu siteti Dinamovisti ?
faceti tricoul Alb Albastru , sau verde negru ?
ce ziceti ?
pai daca Adminu a avut ideea lasa omu sa faca ce vrea
sa promoveze CLUB C4 nu altceva
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC