Parbriz ciobit

Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Da, plus faptul ca ai siguranta lucrului bine facut. Ceea ce conteaza mult mai mult, zic eu. Chiar daca te tin cu masina 2-3 zile, stii cel putin ca ti-au facut lucru de calitate.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

gata astazi am rezolvat cu parbrizul...l-am schimbam la AGER, am lasat masina pe la 11 si la ora 16 am luat-o
sunt f multumim de lucrare, baietii au lucrat ingrijit...a iesit f bine
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
sip

Mesaj de sip »

alexchivu scrie:gata astazi am rezolvat cu parbrizul...l-am schimbam la AGER, am lasat masina pe la 11 si la ora 16 am luat-o
Cat a costat distractia?
C4 coupe 1,6 HDi, 16v, 110CP, rosu; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronica
Noul C4, 1,6 HDi, 16v, 112CP, negru; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronel
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

sip scrie:
alexchivu scrie:gata astazi am rezolvat cu parbrizul...l-am schimbam la AGER, am lasat masina pe la 11 si la ora 16 am luat-o
Cat a costat distractia?
intreaga distractie, parbirz+motaj+adeziv uscare rapida 550 RON
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Da, au si preturi ok cei de la Ager ... la C1 m-a costat 450 RON cu totul ..
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Acum 2 ore, cind am miscat prima data pe ziua de azi masina, am remarcat ca am o crapatura de vreo 15cm in total in parbriz. E cam pe aceeasi linie cu stergatorul in dreptul pasagerului. Nu am luat pietre sau ceva, singurul lucru pe care l-am remarcat a fost ca trece cam la 1cm de o ciobitura mai veche, reparata.
Singura chestie deosebita e ca masina a stat la soare, cind am intrat inauntru se plingea ca-s 31C afara. E posibil sa crape asa pur si simplu? Sau am luat o minge de fotbal sau ceva care nu lasa urme? Desi la 200Kmph cred ca e mai mare presiunea aerului decit a unei mingi in cadere, doar ca se exercita uniform. Nu am alte urme pe caroserie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

E destul de plauzibil sa crape de la schimbari de temperatura (noaptea 2-3 ; ziua bate soarele pe masina si term. arata 30-31), mai cu seama daca exista un inceput de crapatura sau vreun traumatism. Chiar poate exista si o sensibilitate datorata unei malformatii de fabricatie. Se poate lua in calcul, zic eu, si posibilitate asta. Nu stiu, insa, Casco-ul ce zice ...

Am vazut cu ochii mei cum un parbriz se face harta cand pasagerul din dreapta a vrut sa stearga geamul de abur cu dosul palmei, intr-o dimineata mai racoroasa de vara. E drept ca era vorba de o dacie berlina '99

Ps. Si nu purta inel cu diamant taios :P
C4 1.6i 16V Berlina
joeadrianblack

Re: Parbriz ciobit

Mesaj de joeadrianblack »

:) sa inteleg ca din 2008 nimeni nu s-a mai fisurat?
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”