probleme clima
-
LiviuVTR
probleme clima
Salutare. Am si eu o "mica" problema cu robotelul meu. Acum cateva luni, dintr-o data si fara nici un avertisment partea dreapta a masinii d.p.d.v. al climei a incetat sa mai raspunda la comenzi. Indiferent de temperatura setata baga numai cald. Am fost cu ea la service in Craiova, la Black Fox Auto si au zis ca problema ar fi de la motor, clapete, angrenaje and stuff. S-a inlocuit totul (220 ron piese+manopera). A functionat 2 zile (prost, dar a functionat cat de cat) si problema a aparut din nou. Joi dimineata am bagat-o in service si am scos-o vineri dup'amiaza, in ideea ca sa nu se grabeasca, sa faca treaba bine. De data asta nu a functionat deloc, imediat cum s-a incalzit motorul a inceput sa bage cald.
Luni dimineata e deja a 3-a vizita la service pentru problema asta. Poate ati mai patit-o careva .... spuneti-mi si mie, ca sa ii ajut pe oamenii aia la service, ca se pare ca si ei merg ca orbu` in bezna ...
Luni dimineata e deja a 3-a vizita la service pentru problema asta. Poate ati mai patit-o careva .... spuneti-mi si mie, ca sa ii ajut pe oamenii aia la service, ca se pare ca si ei merg ca orbu` in bezna ...
I live fast & keep energy in motion ...
- Mihay
- Supermoderator
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu e nici un risc pentru ei atita timp cit tu nu ai cum sa dovedesti asta. Si se practica la multe service-uri, nu stiu insa cum stau treburile la ats.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ori nu stiu ori se fac ca nu stiu. cred ca este totusi a doua varianta. nu pot toti mecanicii din toate service-urile sa fie incompetenti, mai ales ca dau semne de sclipire cateodata. adica imi vine cu idei ingineresti proactive si alta data imi serveste niste replici de zici ca e ultimul tamp de pe planeta asta...asa ca tine-te tare si invata de la altii sa le dai raspunsul cu problema si ce sa faca.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Mihay
- Supermoderator
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
I-am dat deja un pm.
Am avut aceeasi problema si mi s-a schimbat o rotita din plastic care a cedat. Nu stiu cum se cheama piesa, ce culoare are, ce cod, etc.
Am avut aceeasi problema si mi s-a schimbat o rotita din plastic care a cedat. Nu stiu cum se cheama piesa, ce culoare are, ce cod, etc.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
LiviuVTR
S-a schimbat tot! Asta e lucrul curios. Pe la inceputul lui martie mi-a taiat un pustan calea si l-am lovit in plin. Am zis sa profit de ocazie si sa repar si clima. Masina nu mai era in garantie, asa ca reparatia la clima am platit-o. Din start, inca de la diagnosticare, de anul trecut, mi-au zis ca problema e de la angrenajele/clapetele/motorasul de pe partea dreapta si ca trebuie inlocuit tot kitul. Si s-a inlocuit, contra cost, cat a stat masina in service pentru buseala. 220 ron cu tot cu manopera. Deci s-a inlocuit tot kitul, nu numai rotita. Cel putin asa spun ei, desi din comportamentul masinii nu-mi ramane decat sa cred ca l-au montat prost si s-a bulit si asta (desi cat de greu sa fie) ori ca nu au schimbat ce trebuia.
Acum, dupa 3-a vizita la service erau mici diferenta de temperatura intre cele 2 zone. Cu 23-24-25 de grade (temp. intermediare, nu HI sau LO) dreapta e mai calda ca stanga. Iar ieri mi-a picat de tot. Am trecut de pe HI pe LO si ea tot fierbinte baga. Ca sa raspunda la comenzi trebuie sa o scot de pe automat, sa o trec pe AC si sa maresc la maxim viteza de ventilatie. In clipa aia se aude cum clampane clapeta. Nu stiu ce sa mai zic ... am garantie pe lucrarea asta, nu mai platesc nimic, dar am nevoie de masina ca de aer. Nu imi convine sa o tot fatai prin service. O mai duc si de data asta tot la ei si daca tot nu ii dau de cap ma duc cu ea la pro motor vilcea, din auzite s-ar zice ca ar fi cam cei mai buni din zona olteniei.
Intrebarea e: Am deviz, am factura, chitanta & stuff.... ma pot folosi de garantia asta si la promotor vilcea?
Acum, dupa 3-a vizita la service erau mici diferenta de temperatura intre cele 2 zone. Cu 23-24-25 de grade (temp. intermediare, nu HI sau LO) dreapta e mai calda ca stanga. Iar ieri mi-a picat de tot. Am trecut de pe HI pe LO si ea tot fierbinte baga. Ca sa raspunda la comenzi trebuie sa o scot de pe automat, sa o trec pe AC si sa maresc la maxim viteza de ventilatie. In clipa aia se aude cum clampane clapeta. Nu stiu ce sa mai zic ... am garantie pe lucrarea asta, nu mai platesc nimic, dar am nevoie de masina ca de aer. Nu imi convine sa o tot fatai prin service. O mai duc si de data asta tot la ei si daca tot nu ii dau de cap ma duc cu ea la pro motor vilcea, din auzite s-ar zice ca ar fi cam cei mai buni din zona olteniei.
Intrebarea e: Am deviz, am factura, chitanta & stuff.... ma pot folosi de garantia asta si la promotor vilcea?
-
nero
- Robotizat
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
In Baneasa mi-am rezolvat-o si eu, insa acum am o alta problema: potentiometrul pentru temperatura de pe partea stanga nu mai face contact cum trebuie. Se intampla sa incerc sa maresc temperatura si ea sa scada, si pe afisaj si in realitate. Curioasa treaba... Rotesc pentru a creste cu un grad si ma trezesc ca temperatura scade cu vreo 4-5 grade. Trebuie sa incerc de mai multe ori si cat mai putin brutal ca sa o ia.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
-
LiviuVTR
Mali mortacci lor ! Au gasit in sfarsit problema:) La a 4-a vizita in service, dupa o gramada de timp si nervi "spent" de-am***ea, a trebuit sa merg sa vorbesc direct cu patronul si problema s-a rezolvat. Partial:). Au gasit de unde vine buba, dar nu au piesa pe stoc. Nu avea nici cea mai mica legatura cu kitul care mi l-au schimbat ei contra cost ci mai degraba cu lenea, scarba, sictireala si lipsa de implicare.
Cica nu le-a mers internetul sa vada cat ma costa piesa. Ha ha ha, ce funny esteti voi ma` baieti. .....................
Era un topic pe-aci, "sa-mi iau citroen sau nu" ... NU.
Cica nu le-a mers internetul sa vada cat ma costa piesa. Ha ha ha, ce funny esteti voi ma` baieti. .....................
Era un topic pe-aci, "sa-mi iau citroen sau nu" ... NU.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
si care e problema? sa stie tot omul cu c4
Led there b:LIGHT