galma cauciuc
-
banditu
galma cauciuc
Stie cineva cat au anvelopele garantie?? ca mi`a aparut o galma pe anvelopa dreapta fata si vreau sa ma duc sa le dau cu ea in cap 
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai mergi de unde ai luat gumele (daca au putini kilometri, sa zicem sub 5k) si fa-le-o guler dar fara s-o dai jos de pe janta.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
orice produs are garantie mah...ce naiba, doar e nouShadow scrie:Anvelopele nu au garantie, sunt consumabile.
In cazul in care iti indoiai si janta aveai o sansa sa ti le schimbi pe CASCO.
numai ca, probabil, fiecare producator da garantie mai mica sau mai mare in functie de produsul respectiv....
1 an de zile tot trebuie sa aiba garantie
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vladut_v
Probabil ca au si gumele garantia lor dar probabil vor incerca sa demonstreze ca le-ai lovit si nu este un defect de fabricatie. Garantia se ofera numai pentru defect de fabricatie si referitor la asta, firma producatoare va zice daca DA sau NU.
Am luat si eu o groapa de mi-au clantanit dintii si acum port o galma de toata frumusetea dupa mine, atat am putut face sa pun cauciucul bolnav pe spate. Janta h-abar n-am daca e ovalizata ca fenomenul asta nu e chiar atat de vizibil de sa stea masina in 3 colturi, dar mi s-a spus ca se vede la testul de echilibrare cate urmeaza zilele astea. In caz ca e indoita/ovalizata - desi nu cred, CASCO clar ... iar eu suport pretul unui al doilea cauciuc - pentru simetrie, dupa un anumit rulaj, diferenta de uzura ar fi prea mare si iar sta in 3 colturi masina. Asta e riscul ... spor la achitat roviniete !
Am luat si eu o groapa de mi-au clantanit dintii si acum port o galma de toata frumusetea dupa mine, atat am putut face sa pun cauciucul bolnav pe spate. Janta h-abar n-am daca e ovalizata ca fenomenul asta nu e chiar atat de vizibil de sa stea masina in 3 colturi, dar mi s-a spus ca se vede la testul de echilibrare cate urmeaza zilele astea. In caz ca e indoita/ovalizata - desi nu cred, CASCO clar ... iar eu suport pretul unui al doilea cauciuc - pentru simetrie, dupa un anumit rulaj, diferenta de uzura ar fi prea mare si iar sta in 3 colturi masina. Asta e riscul ... spor la achitat roviniete !
C4 1.6i 16V Berlina
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
LiviuVTR
Poa` sa apara si singurele de capu` lor galmele alea, daca nu se respecta anumite procese de fabricatie ale anvelopei sau daca sau daca ...........
Daca sunt cumparate de noi in mod sigur au garantie. Daca nu se vede nici o urma de lovitura pe ea garantia e valabila. Cat despre gropi, orice anvelopa e proiectata sa reziste la variatii de sarcina foarte mari. Altfel cred ca la fiecare groapa am sparge cate una.
Ma repet: chiar daca a fost lovita si nu e vizibila lovitura, tot poti sa o schimbi pe garantie.
Daca sunt cumparate de noi in mod sigur au garantie. Daca nu se vede nici o urma de lovitura pe ea garantia e valabila. Cat despre gropi, orice anvelopa e proiectata sa reziste la variatii de sarcina foarte mari. Altfel cred ca la fiecare groapa am sparge cate una.
Ma repet: chiar daca a fost lovita si nu e vizibila lovitura, tot poti sa o schimbi pe garantie.
I live fast & keep energy in motion ...
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Mihay
- Supermoderator
-
banditu