Situri utile

Discutii despre orice legat de masini
bedexe
Numar Inmatriculare: BDX

Situri utile

Mesaj de bedexe »

Situri utile de pe internet mai putin cunoscute
bedexe

Mesaj de bedexe »

http://www.eunublochezintersectia.ro/
http://www.obiectepierdutesaufurate.ro/
(n-am nici o legatura cu ele, mi se par foarte utile)
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Chestia cu ''Eu nu blochez intersectia'' e chiar deșteaptă :wink: Imi place :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ha ha puteti sa ma injurati, criticati orice dar recunosc eu uneori blochez intersectii ptr ca la cate drumuri fac zilnic altfel nu as reusi. si da trec pe rosu, merg pe contrasens , tai calea si tot tacamul . atata timp cat nu o sa avem drumuri acceptabile si sisteme de circulatie k-lumea n-o sa fac parte dintre ipocritii care isi pun stickerul ala pe masina. poate prind vreun d`ala in trafic blocand intersectia sa vezi ce-i fac :lol: asteptare placuta in coloana
bedexe

Mesaj de bedexe »

eu iau galbenul, merg pe linia de tramvai (cand e regulamentar), ma enerveaza pietonii (mai ales cei care vad o coloana de masini si o opresc pentru a trece ei tacticosi desi in 30 s ar putea-o face bine mersi).

Merg la limita regulamentului si incerc sa nu ii incurc pe ceilalti participanti.
murphy

Mesaj de murphy »

mihaysmen scrie:ha ha puteti sa ma injurati, criticati orice dar recunosc eu uneori blochez intersectii ptr ca la cate drumuri fac zilnic altfel nu as reusi. si da trec pe rosu, merg pe contrasens , tai calea si tot tacamul . atata timp cat nu o sa avem drumuri acceptabile si sisteme de circulatie k-lumea n-o sa fac parte dintre ipocritii care isi pun stickerul ala pe masina. poate prind vreun d`ala in trafic blocand intersectia sa vezi ce-i fac :lol: asteptare placuta in coloana
traim in romania si cei care respecta legea sunt fraieri, nu?

later: felul cum circuli e cumva influentat de meseria pe care o ai? :wink: n-ar trebui sa fi un exemplu?
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
candymann

Mesaj de candymann »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tare mister murphy! :salute:
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Bai baieti sa nu care cumva sa incepeti vreun flame ca sterg tot!!
Atata timp cat nu conduceti in traficul din Bucuresti nu veti intelege niciodata de ce se merge pe linia de tramvai, de ce fortezi semaforul. Aici exista si categoria nesimtiti sau dobitoci care chiar nu stiu ce sa faca in anumite situatii si strica tot. Problema nu e a celor care se baga si fac totul cu cap, problema este a dobitocilor care incurca fara sa isi dea seama!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Cyclops
Old-School

Mesaj de Cyclops »

@ bogdan.. partea prosta e ca in aglomeratie in fiecare intersectie e cate unul d'asta care nu stie cum sa faca manevra cu cap si incurca totul :P
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai Luni acum sau marti...o dobitoaca ca altfel nu o pot numi a blocat o intersectie pe agricultori. Avea idioata loc sa dea in spate ca sa lase si restul lumii sa treaca dar ea nimic nene!! Nu vroia si nu vroia ..pana s-a dat jos un nene mare dintr-o dubiata, si a tipat la ea de se bagase sub volan. Atunci a inteles cercopiteca ca trebuie sa dea in spate sa treaca si restul fraierilor.. Bineinteles ca nu m-am abtinut sa ii zic cateva si eu!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

cu toate ca sunt din sm am avut ocazia sa prind vreo 3 luni trafic turbat in craiova. am vazut si acolo cercopiteci shi pitecantropi de imi faceam cruci de prostia lor. aia se cam laudau k sunt mai rai k bucureshtenii. oricum, problema e ca acolo mi-am cam stricat stilul de condus. sunt care au spus k sunt mai agresiv. problema e ca nu suport mitocania care a ajuns si la noi!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Te-as invita sa mergi prin bucuresti pe la 8 dim, prin anumite zone. Daca spui ca in Craiova a fost rau inseamna ca in Buc o sa cedezi nervos. :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
candymann

Mesaj de candymann »

pe perioada SIAB-ului am stat o sapt shi mi-a ajuns. hotel erbashu-metro baneasa mi-a ajuns. in bucureshti nici in vizita nu ma mai duc. cel putin cu mashina nu. fara nevasta-mea 100%. :lol:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bai o fi influentata nu zic nu si de meserie dar stai linistit ca sunt muuuult mai multi "meseriasi" decat mine. eu am bunul simt cand e nevoie . dimineata cand plec la serviciu trebuie sa fac un adevarat raliu ca sa ajung la timp. chiar mi`as dori sa merg linistit asa cum e in weekend sau noaptea. daca eu as fi singurul nesimtit care face d-astea m`as opri dar asa sa stau ca blegul pe loc pe cand altii trec la pas ...nu merci.
@Bogdane asta iarna pe strazile alea in spatele la sectia 10 era unul care parcase pe linia de tramvai. inchipuieti ce misto era. toxi claxonau ca idiotii , venise tramvaiul si nimeni nu facea nimic. m`am dat jos cu 2 colegi si am tras masina cu mainile de pe linie dar am lasat-o in asa fel incat, dupa ce i`am facut cu ochiul vatmanului, i`a dat ala un cui din spate pe toata masina :lol: :lol: . n`o sa ma schimbe nimeni si atat timp cat vor exista nesimtiti si ciobani voi in cerca sa le fac fata cu brio.
@Apropo candymann cum de mergeti voi ardelenii asa linistiti dar cei mai multi morti din accidente sunt in zona aia a tarii?? asta e pe hartie nu pe vorbe!!!
candymann

Mesaj de candymann »

nush. poate imi spui tu. nu lucrez la militie sau la MIRA k sa iti pot raspunde la intrebare.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”