TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei

Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Daca la tine motivul invocat a fost traficul, atunci la mine care scot consum mediu in oras si de sub 9 ce-or sa mai zica?! Ca e prea lejer traficul sau ce?
Apoi, daca motivul e traficul, ce anume se uzeaza si de ce? Eu cind mi-am schimbat ambreajul la 24k km discul arata aproape nou iar placa avea picatele albastrui (picatele, nu zone intinse). Si nu e normal.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
sebi

Mesaj de sebi »

siteul citroen.ro nu cred ca mai apartine de ats, iar acolo e un email: relatiiclienti_ro@citroen.com
ma gandesc ca poate ar fi mai indicat acolo sa dam email, si nu la ats.
candymann

Mesaj de candymann »

da, nu mai apartzine de ATS, dar degeaba vei da mail la ei k indicatzii nu o sa itzi dea ei, ci mai degraba te vor indruma spre un service citroen.
madalin.radu
Bibi Jupanu'
Numar Inmatriculare: B-35-BMA

Mesaj de madalin.radu »

daca aveti masinile cumparate pe firma opc-ul nu are ce sa faca pt ca la ei ajung doar persoane fizice, intre presoanele juridice totul se rezolva in instanta :d
daca nu rezolv problema eu o sa fiu unu dintre cei cu instanta, daca mai sunt amatori poate ne unim fortele :D
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
florin

scartaie ambreiajul

Mesaj de florin »

Salut, de ceva timp cand apas pe ambreiaj se aude un scartzait, dar nu de la pedala ci de undeva de sub motor. Faza este ca scartzaitul asta se aude numai dupa ce merg mai mult cu masina si se incinge mai tare. Aveti idee care e buba?
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

sigur e ambreiajul? e un zgomot metalic cumva? cred ca ar trebui sa cauti pe forum si vei gasi raspunsuri.
eu zic ca e de la esapament. kitul conic care se afla undeva in dreptul puntii fata. acesta trebuie schimbat pt ca s-a macinat. este la imbinarea dintre teava care merge pe sub masina si cea care iese din compartimentul motor. tind sa cred ca furnizorul acestui reper a folosit materiale de calitate inferioare care se macina prea repede
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
florin

Mesaj de florin »

sigur este de la ambreiaj, fiindca se aude doar atunci cand apas pedala, dar NUMAI cand se incalzeste motorul sau cand stau in trafic mult si frec pedala ca sa schimb vitezele.
mituc

Mesaj de mituc »

Ok, asteapta-te ca in curind sa-ti si tremure la plecat de pe loc ceva mai in forta. Dupa un timp scirtiitul va dispare. La mine a aparut si dupa ce am schimbat prima data kitul de ambreaj din cauza tremuratului dar a disparut de la sine.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
florin

Mesaj de florin »

am avut faza cu tremuratu, oricum e schimbat kitu, dar acuma scartzaie si e enervant
mituc

Mesaj de mituc »

Aha, asa a fost si la mine. Eu zic sa nu-ti faci griji, o sa dispara, cel putin la mine asa s-a intimplat (era parc aun zgomot de frecare intre un arc si tija care trece prin interiorul lui).

razboy013
Numar Inmatriculare: IF 66 PET

probleme cu ambreiajul - neacordare garantie

Mesaj de razboy013 »

Am un C4 1.6 HDI, 110cp si de 2 saptamani am dus masina in service pt k imi patina ambreiajul. O tin acolo pt k nu vor nici baietii de la a.t.s. Baneasa si nici tipii de la Citroen Romania sa-mi ofere garantie pt kit ambreiaj si volanta (nu e afectata dar pt garantia unui ambreiaj nou trebuie sa schimb volanta), datorita "exploatarii necorespunzatoare" (deja a devenit cea mai buna expresie pentru a te trimite de unde ai venit, sau la casierie). Eu vreau sa-i dau in judecata pt k stiu ca la citroen ambreiajul are probleme la toate modelele + ca stilul meu de condus nu e sportiv (le-am demonstrat cu anvelopele energy care nu au urme de tocire). Apoi mi-au argumentat ca defectiunea e cauzata de plecarea de pe loc in treapta a 4-a , a 5-a... "bun... sunt eu prost... dar atatea masini care sunt aici cu aceleasi probleme????". Astept parerile voastre , iar cei care au avut probleme cu ambreiajul sa-mi zica si mie cum au rezolvat-o.... ms
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: probleme cu ambreiajul - neacordare garantie

Mesaj de Aiurica »

reclamatie la OPC.
incearca sa obtii un verdict scris, apoi reclamatie.
la fel si de la Citroen Ro...spune-le ce vei face...apoi...cu curaj la opc...
si eu ma apropii de un ambreiaj schimbat
a inceput sa tremure....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

deci eu zic sa facem urmatoarea intalnire=miting de protest la aia in fata Citroen Romania...Ats cred ca ti l`ar fi schimbat ca luau banii pe manopera de la Citroen cat e in garantie. Ne strangem draq 50 de masini si mergem la aia in fata la Citroen!!1 Mai dai draq de nesimtiti. Acum caut sa vad cat e amenda la Legea 61 ptr miting neautorizat :mrgreen:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

initiaza si tu o petitie d`aia online sa o semnam cu totii poate isi mai schimba cretinii astia parerea cu utilizarea lor necorespunzatoare. Acum ce`i drept de faze d`astea stiu cazuri concrete si la alte marci dar noi avem Citroen
razboy013
Numar Inmatriculare: IF 66 PET

Mesaj de razboy013 »

Am fost la Citroen Romania , mi-au vorbit foarte frumos si m-au lasat cu ochii in soare asteptand un raspuns de la ei. Cand i-am contactat mi-au dat acelasi raspuns (nu cred k s-au interesat de problema mea). Am facut reclamatie la opc, saptamana asta ma voi intalni cu un avocat. Nu ii las deloc! Daca pana azi nu au putut sa isi asume responsabilitatea atunci ne plimbam putin prin tibunale. Protestam degeaba , "exploatare necorespunzatoare" cu toate ca ei nu pot dovedi acest lucru.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”