:shock: Problema claxon

Scrie răspuns
cststefan

:shock: Problema claxon

Mesaj de cststefan »

Sa incep: dupa cum am mai scris si pe un alt topic, la inceputul anului am avut "o avarie" cu un tramvai ( :lol: ) in partea din fata a masinii. Pentru ca tot era masina in service si cu bara sparta, m-am decis sa schimb si claxonul care, probabil din cauza apei care se infiltrase prin el, "ragusise".

Asa ca m-am dus in targ la vitan si am cumparat un claxon bi-tonal, gandindu-ma ca nu are de ce sa nu se potriveasca. Aia la service cand mi l-au montat, nu mi-au pus si releul cu care claxonul venise in pachet, pe motiv ca nu stiau cum sa-l lege. Bineninteles ca dupa ce am claxonat de 2-3 ori (nu exagerez, s-a stricat exact in ziua in care am ridicat masina de la service), nu a mai mers. Am verificat claxonul "pe direct" la baterie si merge. Am verificat si sigurantele din bord, si nu e niciuna arsa.

Acum intrebarea: Are cineva idee ce are??
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

mda

pai ce sa ti zic
la un Xsara s-a schimbat de 3 ori claxonul , la un C4 coupe doar 1 data in 3 ani , iar la unul nou de 2 ori in juma de an ..

asta e .. raguseste saracu !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”