Schimbat capat de bara si geometrie roti ajutorrrr

Scrie răspuns
ADN

Schimbat capat de bara si geometrie roti ajutorrrr

Mesaj de ADN »

Deci am constat un zgomot metalic la denivelari, gropi :).. am fost la mecanic si e capatul de bara ... l am luat dar trebuie sa fac si geometria rotilor :) aveti idee unde se poate face bine si in bani buni???
La citroen nu merg sa mai repar NIMIC personal sunt dezamagit total de ei :)
Constatarea a fost facuta acolo din alte motive :)
Nu este in garantie masina au trecut 3 ani :D

Ms si astept un raspuns :)
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

la care citroen ai fost? in Paris? la Vigo? e mai interesant sa aflam toti unde ai fost, ce masina ai si de ce ai fost dezamagit.
daca ai fost la noi, ar fi foarte important sa se afle ce greutati ai intampinat.
mugurel
candymann

Mesaj de candymann »

:lol: :lol: :lol:
LiviuVTR

Mesaj de LiviuVTR »

Spune-ne si noua in ce oras, la ce dealer. Am un vecin cu un C4 berlina, gris fer ADN. Esti din craiova ?
I live fast & keep energy in motion ...
ADN

Mesaj de ADN »

Eu sunt din Bucuresti :) am un C4 in 5 usi bronze persan :) e singurul mai " activ " pe culoarea asta :))
Sunt in NSL si merg destul de des la curse :).... legale .....normal nu altceva :D

Acum revenind la problema mea... daca aveti idee unde pot sa fac si eu cele 2 operatii raman dator :)

Privitor la modul de lucru al celor de la Citroen pot sa dau foarte multe detalii am avut probleme cu ei .... legate de durata lucrarilor , interesul aratat fara spaga :) adica = 0 si nu in ultimul rand competenta :) .... nu pot sa fiu nici chiar nesimti dar majoritatea nu prea au treaba cu mecanica :) la vopsitorie nici nu vreau sa mai comentez .... toata aceasta nemultumire e acumulata in decursul a 2 ani pana in 2008... de cand am terminat garantia pa pa Citroen
Ma refer aici la ambele locatii Citroen care le am folosit eu adica cel de pe DN1 si cel din Baneasa.
Sa va dau o mica demonstratie de inteligenta a unui domn de la receptie ..... am sunat la ei pt ca m am trezit cu apa in filtru de motorina.... am intrebat ce pot face daca imi arata ca am apa in filtru... eu alimentasem cu 10 L de motorina.... si la aproximativ 20km dupa ce am alimentat se aprinde avertizarea.. ii povestec geniului de la receptie si el imi spune sa merg pana se termina motorina si apoi sa ii fac plinu iar si sa merg ... tot asa pana se termina si apoi sa merg la ei daca nu dispare... normal stupefiat de raspuns ....il intreb da nu se poatre strica ceva.. injectoare , pompa de motorina...etc.... la care el imi rasunde ca normal ca se strica daca patrunde apa.... si il intreb daca se intampla asta cine raspunde....la care el Utilizatorul.......deci ma punea sa merg cu masina pe banii mei pe ricul meu... fara sa il intereseze.... el fiind platit din banii mei :)....l am luat si eu putin peste picior asta pt ca nu il aveam in fata ca discutam altfel si apoi am insistat sa vin cu masina la ei sa vada ce si cum....si cu greu m a primit...... el totusi imi recomanda sa mai merg asa cu ea.... ca totusi "cata apa poate sa aiba??"
Masina era inca in garantie....
AM ajuns acolo si am reusit sa desfac filtru asta pe la ora 7:30...am cumparat de la piese un filtru nou ca se grabea omu sa inchida mi l a dat in maxima scarba..... si pleaca omu de la piese .. ii dau filtru mecanicului la care ila imi spune ca e de C3..... suuuper si uite asa a ramas masina mea peste noapte la ei... ca nu putea nimeni sa intre la piese sa il schimbe....cu toate ca era inca deschis la service dar numai la piese plecase omu....si mecanici intrau fara probleme in magazie ...
Asta e doar o mica poveste....am patit destule.....
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Vezi ca tu te referi la ATS nu la Citroen...si intr-adevar sunt niste idioti.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
ADN

Mesaj de ADN »

Da man pai la ei ma refeream ca sunt importatori oficiali :) si se presupune ca stiu ce fac.. plus ca de la ei am luat si masina asa ca.... Fuck ATS
candymann

Mesaj de candymann »

nu mai sunt importatori oficiali de la 2 iulie 2007!
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Da, numa ca scarba, anti-profesionalismul, a ramas acelasi.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
candymann

Mesaj de candymann »

lasa k prostia ramane mereu. aia moare ultima!
ADN

Mesaj de ADN »

Nu stiam ca nu mai sunt importatori oficiali... eu cand am luat masina erau .. oricum sunt cam degeaba .. ca de ajutor si respect nu ai parte fie el si platit .. tot urat esti tratat de ei.
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

@ADN: iti recomand calduros sa il vizitezi pe Mugurel si pe baietii lui (cu tot cu fete) :) ... 170 km pana la Valcea e o placere, 115 km autostrada (proasta, dar macar un 150-180 tot poti sa-i dai) :) ... apoi dealu negru cu celebrii mititei ... pauza de relache acolo, 5-20 mititei la dus, idem la intors.... o bere - fara alcool - of course ... sa vezi ce placere e sa te duci la service :)
ADN

Mesaj de ADN »

buna idee :D cred ca dupa Paste ii fac o vizita :) imi este destul de lene sa plec singur dar poate mai gasesc pe cineva din club sa mearga cu mine :D

Ms de sugestie :D
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Ia-l pe Deese ca tot voia sa mearga... Eu cand am fost sambata (acu 2 zile) Deese n-a putut sa vina, desi ar fi vrut
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”