Eu sunt din Bucuresti

am un C4 in 5 usi bronze persan

e singurul mai " activ " pe culoarea asta

)
Sunt in NSL si merg destul de des la curse

.... legale .....normal nu altceva
Acum revenind la problema mea... daca aveti idee unde pot sa fac si eu cele 2 operatii raman dator
Privitor la modul de lucru al celor de la Citroen pot sa dau foarte multe detalii am avut probleme cu ei .... legate de durata lucrarilor , interesul aratat fara spaga

adica = 0 si nu in ultimul rand competenta

.... nu pot sa fiu nici chiar nesimti dar majoritatea nu prea au treaba cu mecanica

la vopsitorie nici nu vreau sa mai comentez .... toata aceasta nemultumire e acumulata in decursul a 2 ani pana in 2008... de cand am terminat garantia pa pa Citroen
Ma refer aici la ambele locatii Citroen care le am folosit eu adica cel de pe DN1 si cel din Baneasa.
Sa va dau o mica demonstratie de inteligenta a unui domn de la receptie ..... am sunat la ei pt ca m am trezit cu apa in filtru de motorina.... am intrebat ce pot face daca imi arata ca am apa in filtru... eu alimentasem cu 10 L de motorina.... si la aproximativ 20km dupa ce am alimentat se aprinde avertizarea.. ii povestec geniului de la receptie si el imi spune sa merg pana se termina motorina si apoi sa ii fac plinu iar si sa merg ... tot asa pana se termina si apoi sa merg la ei daca nu dispare... normal stupefiat de raspuns ....il intreb da nu se poatre strica ceva.. injectoare , pompa de motorina...etc.... la care el imi rasunde ca normal ca se strica daca patrunde apa.... si il intreb daca se intampla asta cine raspunde....la care el Utilizatorul.......deci ma punea sa merg cu masina pe banii mei pe ricul meu... fara sa il intereseze.... el fiind platit din banii mei

....l am luat si eu putin peste picior asta pt ca nu il aveam in fata ca discutam altfel si apoi am insistat sa vin cu masina la ei sa vada ce si cum....si cu greu m a primit...... el totusi imi recomanda sa mai merg asa cu ea.... ca totusi "cata apa poate sa aiba??"
Masina era inca in garantie....
AM ajuns acolo si am reusit sa desfac filtru asta pe la ora 7:30...am cumparat de la piese un filtru nou ca se grabea omu sa inchida mi l a dat in maxima scarba..... si pleaca omu de la piese .. ii dau filtru mecanicului la care ila imi spune ca e de C3..... suuuper si uite asa a ramas masina mea peste noapte la ei... ca nu putea nimeni sa intre la piese sa il schimbe....cu toate ca era inca deschis la service dar numai la piese plecase omu....si mecanici intrau fara probleme in magazie ...
Asta e doar o mica poveste....am patit destule.....