Nu te-am vazutalesul scrie:vazut happy la pod izvor.. era singura in masina si nu stiu ce cauta...
Si vazut b - 50 -baw la nerva traian
Celebrul topic - "Pe cine am mai vazut"
-
alesul
Berlina neagra care iesea cu spatele chiar din zona.. am aterizat chiar in spatele tau la semaforB A W scrie:Nu te-am vazutalesul scrie:vazut happy la pod izvor.. era singura in masina si nu stiu ce cauta...
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
-
B A W
alesul scrie:Berlina neagra care iesea cu spatele chiar din zona.. am aterizat chiar in spatele tau la semaforB A W scrie:Nu te-am vazutalesul scrie:vazut happy la pod izvor.. era singura in masina si nu stiu ce cauta...
Eram cu o domnisoara in masina...stateam de vorba cred ca din cauza asta nu te-am vazut
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Fatuca aia cu is-07-jar, coupe negru, e destul de neresponsiva, ar trebui sa-i lipim un sticker pe masina intr-o zi (se mai plimba prin zona iulius mallului).citizenx scrie:B-30-CBG. C4 albastru, in parcare la Iulius Mall.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Esti sigur ca e o doamna? Adica doamna s-a re-maritat insa ii place C4-ul fostului sot? Sau astia cu C4 is foarte buni amanti, err, colegi de serviciu?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Mai este CT-xx-STB care sta in tudor prin T2 cred. Se mai intampla sa ne parcam masinile una langa alta si se cam uita lumea la elemituc scrie:Fatuca aia cu is-07-jar, coupe negru, e destul de neresponsiva, ar trebui sa-i lipim un sticker pe masina intr-o zi (se mai plimba prin zona iulius mallului).citizenx scrie:B-30-CBG. C4 albastru, in parcare la Iulius Mall.
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Cred ca l-am salutat ieri pe newt in balamucul de la academia militara.
Cred ca era el... Imi suna cunoscuta culoarea si numarul masinii
Cred ca era el... Imi suna cunoscuta culoarea si numarul masinii
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Prezent!! Si pot sa afirm cu mandrie ca am facut numai o ora de acolo pana pe Nerva, unde cazez patratelul noaptea.... La halul in care se prezenta traficul spre Unirii la ora aia chiar e o realizare!!!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC