Evacuare C4
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- alexchivu
vin si eu cu o intrebare offtopic oarecum...
am schimbat finala...si dupa cum se vede in semnatura am diesel, din pacate sunetul finalei nu este atat de placut, nu are un sunet sportiv...
poate sa-mi spune cineva ce trebuie sa fac?!?! silviu mi-a dat o rezolvare prin scoaterea catalizatorului, dar nu as vrea sa umblu pe acolo
daca pun filtru sport sunt ceva sanse sa se imbunatateasca sunetul? ma gandesc ca nu arunca suficient aer pe finala si din cauza asta nu poate scoate acel sunet placut urechilor...
am incercat si la turatii mai mari incepe sa scoata un sunet mai sportiv, dar nu suficient...
pls daca are cineva o rezolvare sa-mi spuna...deja incep sa regret ca mi-a luat diesel...
am schimbat finala...si dupa cum se vede in semnatura am diesel, din pacate sunetul finalei nu este atat de placut, nu are un sunet sportiv...
poate sa-mi spune cineva ce trebuie sa fac?!?! silviu mi-a dat o rezolvare prin scoaterea catalizatorului, dar nu as vrea sa umblu pe acolo
daca pun filtru sport sunt ceva sanse sa se imbunatateasca sunetul? ma gandesc ca nu arunca suficient aer pe finala si din cauza asta nu poate scoate acel sunet placut urechilor...
am incercat si la turatii mai mari incepe sa scoata un sunet mai sportiv, dar nu suficient...
pls daca are cineva o rezolvare sa-mi spuna...deja incep sa regret ca mi-a luat diesel...
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Aiurica
- alexchivu
aiurea...am dat degeaba 7 mil pe finala
nici nu ma mai gandesc sa-i bag filtru sport...oricum mai am putin pana la revizie si o sa-l schimb cu unul stock
apropo am 11000 km si placutele de frana au cam inceput sa scartaie, sa inteleg ca deja trebuie sa le schimb?
nici nu ma mai gandesc sa-i bag filtru sport...oricum mai am putin pana la revizie si o sa-l schimb cu unul stock
apropo am 11000 km si placutele de frana au cam inceput sa scartaie, sa inteleg ca deja trebuie sa le schimb?
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Aiurica
-
gusti
- The man with the C4
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
AngelEyes
si la mine scartaie di masina are aproape 15mii de km la ultima revizie au zis ca placutele sunt ca noi deci scartaitul poate provine de la praf apa cine stie,,alexchivu scrie:aiurea...am dat degeaba 7 mil pe finala![]()
- Mihay
- Supermoderator
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Probabil ca da, dar de ce să nu mergi pe un drum bătătorit deja
Ti-am dat PM
Ti-am dat PM
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mihay
- Supermoderator
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Spuneti-ne ba si noua!! 

Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!