ca locazilare am vazut in manual unde este...dar cum pot ajunge la el ma intereseaza
Miros neplacut interior
- alexchivu
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu ii baga parful ca-l inbicsesti si mai tare. Mai bine mergi in service si schimba-l si ia-si si un spray de curatat/dezinfectat instalatia de climatizare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- alexchivu
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Se ajunge la el din compartimentul motor, nu din partea superioara cum iti arata manualul.
Dai jos capacul de plastic care acopera vasul de expansiune si rezervorul cu lichid pentru spalat parbrizul (daca il ai - unele masini la promotie nu-l au).
Desfaci acel capac de plastic paralel cu firewall-ul in partea stanga (3 sau 4 puncte de prindere parca are). Filtrul este plasat orizontal intr-un fel de slot. Nu stiu daca intelegi exact ce vreau sa spun... La fata locului iti vei da seama...
Dai jos capacul de plastic care acopera vasul de expansiune si rezervorul cu lichid pentru spalat parbrizul (daca il ai - unele masini la promotie nu-l au).
Desfaci acel capac de plastic paralel cu firewall-ul in partea stanga (3 sau 4 puncte de prindere parca are). Filtrul este plasat orizontal intr-un fel de slot. Nu stiu daca intelegi exact ce vreau sa spun... La fata locului iti vei da seama...
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- alexchivu
pey am desfacut acel capac, dar sincer nu am vazut nimic...newt scrie:Se ajunge la el din compartimentul motor, nu din partea superioara cum iti arata manualul.
fatza de vasul de expasiune unde este? mai in spate? ghideaza-ma putin in functie de vasul de expansiune...
acel slot unde este prins?
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
-
newt
- CPatratzel
Este oarecum in spatele vasului de expansiune. Este plasat imediat sub plasticul negru de la baza stergatoarelor.
Trebue sa desfaci partea superioara a zonei incercuite din imagine.
Accesul la el se face pe directia sagetii.

Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
- vladut_v
Vazut la Carrefour pe site, catalogul 1, pag. 17, un spray de curatat instalatia de clima (14.90 RON). In service, iti pot cere si pana la un milion vechi pe un spray, animalele. Efectul nu are cum sa difere.mituc scrie:Nu ii baga parful ca-l inbicsesti si mai tare. Mai bine mergi in service si schimba-l si ia-si si un spray de curatat/dezinfectat instalatia de climatizare.
La mine mirosul urat a aparut BRUSC in prima mie de km, dupa revizia de 30 mii, deci imediat dupa schimbat filtru de polen si aer. De atunci apare si reapare cand ma astept mai putin, absolut fara nici o logica. La revizia de 45 mii am cerut personal sa se ocupe de instalatie. Mi-au zis ca partial se rezolva dupa schimbarea filtrului aer, polen iar diferenta se rezolva prin spray dezinfectant in instalatie. Cert e ca la o saptamana dupa, iar miroase din cand in cand, dupa o interventie de aprox. 100 RON, solicitata in mod express. Nu pot sa-mi dau seama ce i-au facut prima data cand a aparut mirosul, brusc, imediat dupa revizia anterioara. M-am resemnat, ce altceva as putea sa fac ?! O sa incerc si eu cu spray din market, atat cat o sa agunga jetul prin aeratoare ... la naiba !
C4 1.6i 16V Berlina
- alexchivu
am fost la masinutza si in loc sa-mi scutur filtrul am schimbat toate becurile faza scurta si faza lunga... ( toate au durat cam 15 minute)newt scrie:Este oarecum in spatele vasului de expansiune. Este plasat imediat sub plasticul negru de la baza stergatoarelor.
dar insa am o problema...am cautat acest filtru de polen si se pare ca nu exista...este un mare loc liber; urmeaza sa fac revizia la mugurel si o sa-l rog sa se uite putinel pe acolo; a mai patit cineva sa nu aibe filtru de polen pus pe masina, desi era normal sa fie?
-
newt
- CPatratzel
Adica vrei sa spui ca ai gasit locul ala si in interior nu e nimic??
E undeva mai in interior dar ar trebui sa fie vizibil odata desfacut capacul care-l acopera.
Cel putin tare!!! Unde ai facut ultima revizie, sau la ce service ai dus ultima data masina pentru orice alta interventie?
N-avea cum sa dispara decat daca ti l-a luat cineva. Ma indoiesc de faptul ca masina a venit asa din Franta. Tot mana rromanasului nostru e acolo....
E undeva mai in interior dar ar trebui sa fie vizibil odata desfacut capacul care-l acopera.
Cel putin tare!!! Unde ai facut ultima revizie, sau la ce service ai dus ultima data masina pentru orice alta interventie?
N-avea cum sa dispara decat daca ti l-a luat cineva. Ma indoiesc de faptul ca masina a venit asa din Franta. Tot mana rromanasului nostru e acolo....
-
dimabogdan
- alexchivu
revizia de 2500 am facut-o la ATS, dar atunci nu cred ca a verificat nimeninewt scrie:Adica vrei sa spui ca ai gasit locul ala si in interior nu e nimic??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
urmeaza in curand sa fac revizia de 15000 si vad acolo ce si cum....o sa merg la Mugurel ca vreau sa stau si eu pe langa masina cand se face revizia...
- alexchivu
statea si ma gandeam ca am schimbat parbrizul la cei de la Ager, sa-mi fi facut cei de acolo o mica surpriza?!?!newt scrie:Adica vrei sa spui ca ai gasit locul ala si in interior nu e nimic??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
mi au zis la service ca sray ul se da in tubulatura dar in prealabil se scoate filtru de polen .. asa ca atentie. Curatarea se face fara filtru de polen . mai intrebati si voi !dimabogdan scrie:Spray-ul de la Carrefour e un stift.Si-a luat un amic , care are un Peugeot 307 si niciun efect nu are balaria aia.A schimbat si filtru de polen inainte, deci totul ok.Niciun efect whatsoever.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Radu_CBU
Re: Miros neplacut interior
data viitoare sa iti iei mai bine un filtru de polen cu carbuni activi...inlatura mirosurile neplacute si nu e chiar mare diferenta....shtiu ca cei de la ats nu iti pun la revizii filtru polen cu carbuni activi dar poti sa ii rogi pentru ca au ...
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar
Locul II Cupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008
Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
Locul II Cupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008
Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Miros neplacut interior
Cat costa filtrul de polen cu carbune activ ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv