Vreau sa scap de c4

bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Ma gandesc ca daca stau sa le arat ca am desfacut acolo o sa zica ca de ce mi-am bagat nasu si sa imi pierd garantia. dar daca ei sunt incapabili..
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Si asta e posibil...corect!
Pai pune tu frumos acolo partile alea de plastic la loc si zi-le ca stii de la altii care si-au tunat sau vopsit masinile (de exemplu) ca in spatele lor imbinarile pot fi defectuoase si ca ai auzit ca sunt acolo doua straturi de tabla samd....
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

O sa incerc sa ii fac eu cate ceva, oricum imi este prea scarba sa mai trec prin service.
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Apropo daca se pricepe cineva la astea si se baga sa ma ajute si pe mine astept :)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ce motor ai si cu cit vrei sa-l dai?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Zici si tu ca ai auzit de la altcineva cu o problema asemanatoare care si-a rezolvat-o si nu mai trebuie sa le zici ca ai desfacut.Eu nu pot sa inteleg cum cum este posibil sa te refuze in service???.Fa scandal si tu zile ca nu esti un oarecare si ca faci urat daca nu se rezolva.
@ mituc Faci colectie de c4? :lol:
gonty
Profu'
Numar Inmatriculare: IS96DEA

Mesaj de gonty »

bizkit1 scrie:Deci la stalpi in interior se unesc 2 starturi de tabla. Acolo unde se unesc este un spatiu foarte foarte foarte mic, deabia poti sa bagi o foaie de hartie acolo. Si cand merge masina iti dai seama ca se exercita ceva forte si prin stalpi, si din cauza asta se atingastea 2 table siscartaie
Daca tot ai desfacut, intreaba-i pe astia din service daca este normal sa stea asa cele doua table, iar daca ei spun ca da, ar fi o solutie (eu inca nu m-am apucat de desfacut :lol: ). Ia un tub cu silicon transparent si incearca sa bagi fortat pe toata lungimea imbinarii. S-ar putea sa mearga, in sensul ca acele table sa nu se mai frece una de cealalta.
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
mituc

Mesaj de mituc »

stevey scrie:@ mituc Faci colectie de c4? :lol:
Nu, dar e posibil sa am nevoie de o caroserie si un motor de 2 litri benzinar in curind :) Indiferent ca e citroen sau smart :)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Eu zic mai bine sa faca masina asta un kit de asamblat acasa, daca tot vine cu probleme de fabrica si asamblare, macar sa stiu ca am montat-o eu... :lol:
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Stimati oameni :) Astazieu..de unul singur si neajutat de nimeni am reusit sa fac stalpii. Asa ca cei care cred ca zgomotele sunt de la centura nu este asa. Deci acolo in stalp sunt mai multe table care normal ar trebui sa fie lipite. Eh bine ele sunt da se dezlipesc ca sunt puse cu un adeziv de kkt. Asa ca aplicati prin crapaturi niste silicon universal si undeva sus este un spatiu fff mic , deabia intra o foaie de hartie pe acolo, eh acolo puneti o bucatica de cauciuc ca sa nu se mai frece alea intre ele. Si uite asa se face. Bine pana sa aflu de asta am tras si am strambat toate tableriile de acolo da le-am facut la loc. Ca sa nu zic ca pusul plasticelor la loc e cam greu. Mi-am rupt degetele.
mituc

Mesaj de mituc »

Aha, deci n-o mai vinzi...

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

asa incepe, treptat teptat bricolarea de c4 in ro...trebuie in caz de nevoie sa demontezi masina sa gasesti solutii si sa nu iti pse prea mult de infiptii aia de la service. daca vii la intalnire, poate ne inveti si pe restul de buba ta. eu va arat cum e cu ciorapeii :D
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Sincer as vrea sa pot sa vin..depinde cum am timpu ca deabia ne-am apucat de renovat casa. Sa vad cum scap. Tot ce pot sa va spun este ca va trebuie un tub de silicon si 2 bucati de hartie :D
gonty
Profu'
Numar Inmatriculare: IS96DEA

Mesaj de gonty »

Asadar am avut dreptate mai sus :wink:
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Frate! IO ma bag... orice C4.. il desfacem... si cu folie pentru insonorizare si banda adeziva, iese tzutz... eu vreau sa-mi schimb boxele si o voi face singur... de asemenea, am remarcat cateva plastice care fac scandal, pe care le voi haxori in curand...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”